Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΨήφισμα ενάντια στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών ενέκρινε η συγκέντρωση εναντίον του...

Ψήφισμα ενάντια στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών ενέκρινε η συγκέντρωση εναντίον του lockdown!

Η συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε μπροστά στο δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Κυριακή στις 10 το πρωί ενάντια στην επιβολή ολικού lockdown στον δήμο, ενέκρινε ψήφισμα εναντίον της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας «παράτυπων μεταναστών». Το ψήφισμα εγκρίθηκε με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωμένους, παρά την επιμονή κάποιων να γραφτεί η λέξη «λαθρομεταναστών» αντί των λέξεων «παράτυπων μεταναστών». Τελικά όσοι αντιδρούσαν δεν επέμειναν, αφού παρακάτω το ψήφισμα αναφερόταν στο «λαθρομεταναστευτικό». Το ψήφισμα θα κατατεθεί αύριο στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, από το οποίο αντιπροσωπεία όσων συγκεντρώθηκαν σήμερα στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου θα ζητήσει να το εγκρίνει ομόφωνα. Το ψήφισμα ανέγνωσε υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές με την «Ελληνική Λύση».

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε χθες αργά το βράδυ ανακοίνωση με την οποία χαρακτήριζε αναληθείς τις πληροφορίες για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση του δήμου ότι «ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου με αφορμή τις φήμες που διαρρέονται από συγκεκριμένα κέντρα και αφορούν στη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του Δήμου, ξεκαθαρίζει ότι είναι πέρα για πέρα αναληθείς». Παρά την ανακοίνωση του δήμου και παρά το γεγονός ότι ο κύριος που ανέγνωσε το ψήφισμα πληροφόρησε τους συγκεντρωμένους ότι ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου του ορκίστηκε πως δεν θα δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στον δήμο, το ψήφισμα αναγνώστηκε, εγκρίθηκε και θα κατατεθεί στο δημοτικό συμβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ