Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣύσκεψη τώρα στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου για το ολικό lockdown στον δήμο

Σύσκεψη τώρα στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου για το ολικό lockdown στον δήμο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αγκίδας» αυτήν την στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου για το ολικό lockdown που επιβλήθηκε στον δήμο λόγω των κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του covid-19.

Η σύσκεψη είναι σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο και σε αυτήν λαμβάνουν μέρος ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο αναπληρωτής δημάρχου Κώστας Σωτηράκης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αστυνομίας και οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου. Στη σύσκεψη συμμετέχουν επίσης ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού κύριοι Κώστας Βασιλειάδης και Τάσος Τσιλιγγιρίδης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ζήτησε από την Αστυνομία να υπάρχει πνεύμα συνεργασίας με τον κόσμο, τα όργανα της τάξης να παροτρύνουν τους πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα, να γίνονται συστάσεις και να μην υπάρχει πνεύμα επιβολής προστίμων και καταστολής, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ανοχή σε συμπεριφορές που θα βάλουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ