Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου βιώνει το επιτελικό κράτος στο πετσί του!

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου βιώνει το επιτελικό κράτος στο πετσί του!

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες λέγεται επιτελικό κράτος! Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας μαθαίνουν από δημοσιογράφους και δημοσιεύματα ότι υπάρχει πρόταση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για καθολικό lockdown στον δήμο! Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, που κατά σύμπτωση είναι και ιατρός, μαθαίνει από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι ο δήμος του πηγαίνει για καθολικό κλείσιμο!

Αντί οι αρμόδιοι να φροντίσουν να ενημερωθεί πρώτος ο δήμαρχος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο γενικού lockdown στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας, αφήνουν να το μάθει ο δήμαρχος από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι το έμαθαν… αλήθεια άραγε από πού το έμαθαν; Εάν αυτό δεν είναι επιτελικό κράτος και κράτος αξίων και αρίστων, τότε ποιο είναι;! Όπως διαχειρίστηκε την κακοκαιρία, έτσι διαχειρίζεται και το πιθανό καθολικό lockdown στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

Γ. Παπαδ.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον δήμο να μπαίνει σε καθεστώς ολικού lockdown
Κλεάνθης Μανδαλιανός: Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για καθολικό lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ