Κλεάνθης Μανδαλιανός: Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για καθολικό lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

0
8
TEST

Η εφημερίδα «Αγκίδα» βρέθηκε στο δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της πληροφορίας περί γενικού lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Σε ολόκληρο το δημαρχείο, σε αντιδημάρχους και σε στελέχη της διοίκησης του δήμου επικρατούσε έκπληξη καθώς κανένας δεν γνώριζε τίποτα για μια τέτοια εξέλιξη.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και ιατρός παθολόγος, δήλωσε στην «Αγκίδα» πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση και καμία επίσημη πληροφορία στον δήμο για γενικό lockdown και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση.

Ήταν ξεκάθαρη και η έκπληξη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού, καθώς η πληροφορία περί γενικού lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν δημοσιογραφική και έσκασε σαν βόμβα στο δημαρχείο.

Δεν γνωρίζουμε τί τελικά θα ανακοινωθεί στις 18:00 το απόγευμα και ποια ήταν η εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Αυτό που ξέρουμε είναι πως αν τελικά ισχύει η πληροφορία για γενικό lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας και ο ιατρός παθολόγος δήμαρχός του θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί από τους αρμοδίους και όχι από δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον δήμο να μπαίνει σε καθεστώς ολικού lockdown