Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα καταψήφιζαν την ανάπλαση της πλατείας του Ευόσμου;!

Θα καταψήφιζαν την ανάπλαση της πλατείας του Ευόσμου;!

Διαβάσαμε την ανακοίνωση συμβούλων της αντιπολίτευσης στη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου με την οποία απαντούν γιατί δεν ψήφισαν την πρόταση του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου για αναβάθμιση της οδού Τρίτση.

Έχουν απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να γίνει σχεδιασμός και να ξεκινήσουν έργα και σε υποβαθμισμένες περιοχές όλου του δήμου. Ποιος μπορεί να πει όχι σε αυτό; Έχουν δίκιο ότι πρέπει να βελτιωθεί ο φωτισμός και να φτιαχτούν οι διαβάσεις σε όλον τον δήμο και πρέπει να παρέμβουν γι’ αυτά που λένε προκειμένου να υλοποιηθούν. Σίγουρα ο πρόεδρος της Κοινότητας και οι υπόλοιποι Σύμβουλου θα συμφωνήσουν μαζί τους.

Το ερώτημα όμως που τίθεται είναι εάν θα πρέπει οι Σύμβουλοι να καταψηφίζουν κάποιο έργο γιατί δεν γίνεται κάποιο άλλο, το οποίο κατά τη γνώμη τους είναι πιο σημαντικό. Δηλαδή κάποιοι Σύμβουλοι θα καταψήφιζαν την ασφαλτόστρωση της Μεγάλου Αλεξάνδρου επειδή υπάρχουν οδοί σε υποβαθμισμένες περιοχές που ακόμη έχουν τσιμέντο αντί για άσφαλτο; Δηλαδή ορισμένοι Σύμβουλοι θα καταψήφιζαν την ανάπλαση της πλατείας του Ευόσμου, επειδή υπάρχουν πλατείες σε υποβαθμισμένες περιοχές που ακόμη δεν φτιάχτηκαν;

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ