Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η "ΜΗΔΕΙΑ" ΠΕΡΑΣΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

«Η “ΜΗΔΕΙΑ” ΠΕΡΑΣΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!»

To σφοδρό κύμα χιονοπτώσεων που άφησε η Μήδεια στο πέρασμα της πέρασε. Κρατικός μηχανισμός, δήμοι, εργαζόμενοι και πολίτες δοκιμαστήκαμε από ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο που στα πιο βόρεια σημεία της χώρα μας είναι πιο σύνηθες. Οι άνθρωποι σιγά-σιγά γυρίζουμε στην καθημερινότητα μας με προσοχή και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία μας.
Θα ήταν όμως άδικο να μην απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου που έβαλαν πάνω από όλα την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας και φρόντισαν με υπερβάλλοντα ζήλο να βοηθήσουν ώστε να ξεπεραστεί πιο ανώδυνα αυτή η καιρική δοκιμασία δουλεύοντας όλο τα 24ωρα.
Επειδή όμως για την παράταξη μας “Ξεκινάμε από την Αρχή” η σωστή λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και του ανθρώπινου δυναμικού της είναι πάνω από όλα, για ακόμη μία φορά απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση στην διοίκηση του δήμου, να πραγματοποιήσει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να ακουστούν και να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι με την συμμετοχή φυσικά των ιδίων και των σωματείων που εκπροσωπούν.
Το κάνουμε για πολλοστή φορά. Όσο και να προσπαθούν κάποιοι από την “Νέα Πνοή” να στρουθοκαμηλίζουν στο ζήτημα αυτό δεν θα τους κάνουμε την χάρη να σταματήσουμε. Άλλωστε αφού δεν έχουν να φοβηθούν κάτι, ας ορίσουν ημερομηνία. Περιμένουμε!!»
Ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της παράταξης Καμαρινού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ