Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕυτυχώς που το ΘΕΠΑΝ δεν θα γίνει πεντάστερο ξενοδοχείο!

Ευτυχώς που το ΘΕΠΑΝ δεν θα γίνει πεντάστερο ξενοδοχείο!

Ο Θεός μας φύλαξε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και έχουμε καλόν δήμαρχο και καλή διοίκηση. Έπεσαν μερικοί να κατασπαράξουν τη διοίκηση του δήμου επειδή αποφάσισε ότι ανήκει στην Εκκλησία το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, το οποίο φτιάχτηκε με χρήματα του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, αλλά η Εκκλησία έχει μια συμβολαιογραφική πράξη και μερικά εξώδικα ότι ο χώρος της ανήκει. Ακόμα κι αν τελικά το ΘΕΠΑΝ καταλήξει στην Εκκλησία, πράγμα όχι τόσο εύκολο όσο νομίζουν ορισμένοι, το ΘΕΠΑΝ θα παραμείνει ως έχει με τον δήμο να πληρώνει ενοίκια για τον χώρο που ο ίδιος έφτιαξε. Σιγά το πράγμα. Αφού το ζήτημα είναι ο χώρος να παραμείνει πάρκο.

Όσοι ασκούν όμως κριτική στη διοίκηση του δήμου, θα έπρεπε πρώτα να σκεφτούν ότι υπάρχουν και χειρότερα. Θα μπορούσε τους τίτλους ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, αντί για την Εκκλησία, να τους έχει κάποιος ιδιώτης και να μετατρέψει το πάρκο σε πεντάστερο ξενοδοχείο με τις ευλογίες του δημάρχου! Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό; Με τον ίδιο τρόπο που ο δήμαρχος της Καλαμαριάς ζητάει από την Περιφέρεια να δοθούν όλες οι χρήσεις στο νοσοκομείο «Παναγία», προκειμένου αυτό να γίνει πεντάστερο ξενοδοχείο! Και αυτά τα λέει ο καλός δήμαρχος Καλαμαριάς μέσα στην πανδημία του covid-19! Αντί, μαζί με όλους τους δημάρχους του νομού Θεσσαλονίκης, να ζητήσει την επαναλειτουργία του νοσοκομείου, που ως κτήριο ανήκει σε ιδιώτη, εκείνος ζητάει να γίνει ξενοδοχείο.

Ο Θεός μας φύλαξε και έχουμε τον δήμαρχο που έχουμε και δεν έχουμε δήμαρχο τον δήμαρχο της Καλαμαριάς κι έτσι το ΘΕΠΑΝ δεν θα γίνει πεντάστερο ξενοδοχείο. Δυστυχώς όμως θα στερηθούμε τη χαρά να γίνουμε και Ριβιέρα, που ο δήμαρχος της Καλαμαριάς θα μπορούσε να μας κάνει. Βέβαια, θα σκεφτεί κανείς, πώς θα γινόμασταν Ριβιέρα με τέτοια δυσοσμία! Ίσως ο δήμαρχος της Καλαμαριάς να έδιωχνε τη δυσοσμία, να μας έφερνε και θάλασσα μόνιμα στην πλατεία δημαρχείου, γιατί τώρα στην πλατεία δημαρχείου βλέπουμε μόνο λίμνη και μόνο όταν βρέχει!!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ