Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑς πει ο κύριος Χαϊκάλης ποιοι του έδωσαν την ερώτηση για τον...

Ας πει ο κύριος Χαϊκάλης ποιοι του έδωσαν την ερώτηση για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Μιας και δήλωσε άντρας παλιάς κοπής ο κύριος Χαϊκάλης, ας μας πει ποιοι του έδωσαν την ερώτηση την οποία κατέθεσε στη Βουλή για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, εξαιτίας της οποίας διαπομπεύτηκαν αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Είναι σίγουρο πως ο κύριος Χαϊκάλης σε μια δημόσια συζήτηση θα έλεγε ότι έκανε εκείνην την ερώτηση επειδή άκουσε πράγματα για σημεία και τέρατα που γινόταν στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και ήθελε να διαλευκανθούν το συντομότερο δυνατό.

Θα του απαντούσαμε ότι έπρεπε να το ψάξει λίγο περισσότερο, αλλά ήταν δικαίωμά του να κάνει ερωτήσεις για έναν δήμο που μάλλον δεν γνώριζε ούτε κατά που έπεφτε σε σχέση με το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Επειδή όμως όλα εκείνα, για τα οποία κατηγορήθηκαν αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αποδείχτηκαν αβάσιμα και γι’ αυτό αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη, ως άντρας παλιάς κοπής ο κύριος Χαϊκάλης ας πει ποιοι του έδωσαν εκείνην την ερώτηση. Εκείνοι ήξεραν πολύ καλά για την αβασιμότητα των καταγγελιών τους. Ας μας πει ο κύριος Χαϊκάλης ως άντρας παλιάς κοπής, αφού στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου αυτοί που του έδωσαν την ερώτηση συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από τις κουκούλες, παλιάς ή νέας κοπής!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ