Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑRapid test που ανιχνεύουν τις μεταλλάξεις στη γειτονική περιοχή της Διαλογής!

Rapid test που ανιχνεύουν τις μεταλλάξεις στη γειτονική περιοχή της Διαλογής!

«Θα γίνουν rapid test που ανιχνεύουν τις μεταλλάξεις του κορονοϊού στη γειτονική προς τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου περιοχή της Διαλογής!»

Θα μπορούσε να γραφτεί και το παραπάνω στην ιστοσελίδα του δήμου. Στο πολύ κοντινό παρελθόν, η περιοχή της Διαλογής μετακινήθηκε από την ιστοσελίδα του δήμου εκτός Κορδελιού Ευόσμου. Πριν μερικές ημέρες και πάλι στην ιστοσελίδα του δήμου τα rapid test ανίχνευαν τις μεταλλάξεις του κορονοϊού. Και στις δύο περιπτώσεις τα χοντροκομμένα αυτά λάθη διέφυγαν της προσοχής του δημάρχου κατά την ανάγνωση των κειμένων από τον ίδιο.

Στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας ο δήμαρχος πρέπει να ασχολείται και με τη διόρθωση των κειμένων, αφού αν δεν τα διορθώσει μπορεί να δούμε και καμία είδηση του στυλ «Rapid test που ανιχνεύουν εκτός από τις μεταλλάξεις και την εγκυμοσύνη θα γίνουν στη γειτονική περιοχή των Ελευθερίων!» Στην ιστοσελίδα του δήμου, δυστυχώς, γράφονται «ομορφιές» λες και πρόκειται για ένα blog και όχι για την επίσημη έκφραση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ