Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Οι σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου απαντούν στον Αντιδήμαρχο Κώστα Σωτηράκη»

«Οι σύμβουλοι της Κοινότητας Ευόσμου απαντούν στον Αντιδήμαρχο Κώστα Σωτηράκη»

Επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγεται και να διαβάζεται, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Πρόεδρο της Κοινότητας Εύοσμου και στον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σωτηράκη και να τους ευχαριστήσουμε:
1. Διότι χρησιμοποιούν τις προτάσεις μας για την ανάπλαση της οδού Α. Τρίτση στον Εύοσμο, τις οποίες είχαμε καταθέσει επισήμως στο Συμβούλιο τον Ιούλιο του 2020, με την επισήμανση όμως να ξεκινήσουν έργα από τις υποβαθμισμένες περιοχές της Κοινότητας για να υπάρχει ισότητα στην ανάπτυξη όλων των περιοχών προς όφελος των Δημοτών μας.
2. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι με τα έξοδα της παγίας προκαταβολής που έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει η Κοινότητα (3000 ευρώ ετησίως) θα μπορούσε πολύ εύκολα εδώ και δύο χρόνια,να βελτιώσει τον φωτισμό (αλλαγή λαμπτήρων) και να ολοκληρώσει την διαγράμμιση των διαβάσεων, όχι μόνο στην Α. Τρίτση αλλά και σε άλλες οδούς του Εύοσμου.
3. Για το θέμα του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ακόμα περιμένουμε να μας υποδείξετε ποιο είναι το Δημοτικό κτήριο φυλασσόμενο (όπως προβλέπει η νομοθεσία) στην οδό Α.Τρίτση, για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του.
4. Επίσης περιμένουμε να μας ενημερώσει ο κ. ΑντίΔΗΜΑΡΧΟΣ, πόσοι υπάλληλοι του Δήμου είναι πιστοποιημένοι για την χρήση του απινιδωτή.
Σας επισυνάπτουμε τις προτάσεις μας που είχαμε καταθέσει στις 14/06/2020.
Σύμβουλοι Κοινότητας Εύοσμου
Αγγελόπουλος Στυλιανός, Πασχαλέρης Σωκράτης,
Τσιαπανίτης Βασίλειος, Τράικος Αριστείδης
Από την επίσημη σελίδα της παράταξης Καμαρινού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ