Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟι Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτα

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτα

Με την ευχή τη νέα χρονιά να έχουμε υγεία και να επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς ζωής, οι εργαζόμενοι των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους. 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών,  Νέστορας Λαφαζανίδης ευχήθηκε στη Διεύθυνση, στους Προϊσταμένους και στους εργαζόμενους των Τμημάτων: «Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη για τον συνάνθρωπο και δημιουργία», ενώ αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό τόνισε: «Ο Δήμος δεν είναι κάτι άψυχο, είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν και εργάζονται ακούραστα ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες για να εξασφαλίζεται η ασφάλεια και ποιότητα ζωής των δημοτών. Στόχος είναι να βελτιώνουνε συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες».

Το «παρών» στην κοπή της βασιλόπιτας των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου έδωσε και ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος ευχήθηκε στους εργαζόμενους: «Καλή χρονιά με υγεία, με δύναμη και αλληλεγγύη ώστε να καταφέρνουνε πάντα ενωμένοι να ξεπερνούμε τις δυσκολίες που φέρνει η ζωή». Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, ενώ τόνισε πώς «χρέος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες  στους δημότες μας. Η πρόκληση της συνεχούς βελτίωσης δεν σταματά ποτέ. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και εργαζόμαστε ακούραστα για να είμαστε συνεπείς απέναντι στους δημότες μας».
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ