Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌμως ο Μανδαλιανός δεν παίρνει χορηγίες από βιομηχανίες!

Όμως ο Μανδαλιανός δεν παίρνει χορηγίες από βιομηχανίες!

Στις 30 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε συμβολική διαμαρτυρία στο δημαρχείο Παύλου Μελά ενάντια στην καύση απορριμμάτων RDF SRF από το ΤΙΤΑΝ. Στη διαμαρτυρία εκείνη παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου. Από εκείνη τη διαμαρτυρία απουσίαζε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και κατηγορήθηκε γι’ αυτό από την αντιπολίτευση, αλλά του ασκήσαμε κριτική και από την «Αγκίδα». Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έδωσε εξηγήσεις αργότερα λέγοντας πως εκείνην τη συγκεκριμένη ημέρα είχε άλλες υποχρεώσεις και απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Περιβάλλοντος σχετικά με την καύση RDF-SRF από το ΤΙΤΑΝ.

Διαβάζουμε σε πρόσφατο δελτίου τύπου του “ΤΙΤΑΝ” ότι για τις αυξημένες ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, υπολογιστές και ηλεκτρονικός εξοπλισμός δόθηκαν σε σχολεία των Δήμων Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά, και Αμπελοκήπων! Όλοι, δηλαδή, οι δήμοι που ήταν σ’ εκείνην τη διαμαρτυρία και απέσπασαν επαίνους για εκείνην τη δράση, πήραν πρόσφατα από το ΤΙΤΑΝ για τα σχολεία τους χορηγίες υπολογιστές! Δηλαδή από τη μια διαμαρτύρονται εναντίον της καύσης RDF-SRF από το ΤΙΤΑΝ και από την άλλη παίρνουν χορηγίες από αυτό.

Σε αντίθεση με τους συγκεκριμένους δήμους, ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, που έλλειπε από εκείνην τη διαμαρτυρία και κατηγορήθηκε γι’ αυτό, συνεχίζει, ενάμιση χρόνο στη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, να μην λαμβάνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη από τη διοίκηση του Πέτρου Σούλα. Μάλιστα, όταν κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης αναφέρθηκε στην περίπτωση να πάρει ο δήμος χορηγίες από τα ΕΛΠΕ ή την Elpedison, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου απέκλεισε κατηγορηματικά μια τέτοια περίπτωση.

Ο Μανδαλιανός, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχει την αριστερή του γροθιά σηκωμένη και ταυτόχρονα τη δεξιά του παλάμη απλωμένη για χορηγίες. Ο Μανδαλιανός μέχρι τώρα έδειξε μία διαλλακτική στάση ακόμα και απέναντι στα ΕΛΠΕ, αλλά χορηγίες δεν πήρε και ούτε έχει σκοπό να πάρει, με βάση τα λεγόμενά του στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι άλλοι δήμαρχοι, που επέδειξαν αγωνιστικότητα ενάντια στην καύση απορριμμάτων RDF SRF από το ΤΙΤΑΝ, μια χαρά έλαβαν χορηγίες από το ΤΙΤΑΝ, αντί να διεκδικήσουν αυτούς τους υπολογιστές από το κράτος. Τουλάχιστον οι πράξεις του Μανδαλιανού δεν είναι αντιφατικές. Διαμαρτυρίες από τη μια και αποδεκτές χορηγίες από την άλλη.

Κόυνερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ