Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕπιτέλους ξημέρωσε άσπρη μέρα στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Επιτέλους ξημέρωσε άσπρη μέρα στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Επιτέλους σήμερα ξημέρωσε άσπρη μέρα στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Μπορεί οι κακεντρεχείς να μην πίστευαν ότι θα έφτανε αυτή η ώρα, αλλά επιτέλους έφτασε. Το στρώμα χιονιού μπορεί να είναι πολύ ψιλό, αλλά φτάνει και αυτό για να «ασπρίσει» το μάτι ίσως και η ψυχή.

Περπατάς στο πάρκο της Μουσών και όπως και να έχει αλλάζει η ψυχολογία με το χιονισμένο τοπίο. Κυριακάτικο πρωινό με το χιόνι να προσπαθεί να καλύψει όλα τα σημεία, τα οποία, με βάση την πρόγνωση του καιρού, δεν θα καταφέρει να τα καλύψει.

Στην περιπατητική οδό της Τρίτση λίγος κόσμος, μιας και είναι σχετικά νωρίς για Κυριακή πρωί, περπατάει προσεκτικά για να μην γλιστρήσει. Το χιόνι είναι μαλακό, αφού δεν κάνει πολύ κρύο και δεν έχει παγώσει.

Ο Κυριακάτικος πρωινός περίπατος στον χιονισμένο δήμο Κορδελιού Ευόσμου είναι μια μοναδική ευκαιρία για να δεις το τοπίο άσπρο, αφού δεν ξέρεις πότε και αν θα έχεις την ευκαιρία να το ξαναδείς έτσι.

 

Ωραίο το χιόνι, ωραίο το τοπίο, ευκαιρία για έναν προσεκτικό περίπατο, αλλά όλα αυτά για όσους θα γυρίσουν στην ζέστη και στη θαλπωρή του σπιτιού τους. Στον ωραίο μας όμως δήμο ζει πάρα πολύς κόσμος που η οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να χαρεί το χιόνι, αφού την παγωνιά τη βιώνει καθημερινά μέσα στο σπίτι του με την οικονομία στην θέρμανση, με την οικονομία στο ηλεκτρικό ή ακόμα και με την κομμένη θέρμανση, ίσως και με το κομμένο ρεύμα!!

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ