Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα έγγραφα της κυριότητας του ΘΕΠΑΝ βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο...

Τα έγγραφα της κυριότητας του ΘΕΠΑΝ βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο…

Μέλη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναζητούν τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας ανήκει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να αλλάξουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία πάρθηκε με δικές τους ψήφους και με την οποία αναγνώρισαν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στην Εκκλησία. Επίσης κάποια μέλη της αντιπολίτευσης ζητούν να βρεθούν αυτά τα έγγραφα, αφού χωρίς αυτά δεν μπορεί να κατοχυρωθεί στον δήμο το πάρκο ΘΕΠΑΝ, το οποίο έφτιαξε ο δήμος μαζί με τα κτίρια που βρίσκονται μέσα σ’ αυτό με δικά του χρήματα.

Τα μέλη όμως της διοίκησης του δήμου που αναζητούν τα έγγραφα, τα οποία αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τα αναζητούν σε λάθος σημεία. Τα έγγραφα δεν βρίσκονται ούτε στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, ούτε στο πρώην δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, ούτε όπου ο δήμος έχει το αρχείο του. Επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία των μελών της διοίκησης να βρεθούν τα έγγραφα ώστε να μην δοθεί το ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία, τους πληροφορούμε ότι αυτά βρίσκονται στις αποθήκες του κλειστού γυμναστηρίου που έχτισαν τα ΕΛΠΕ στον δήμο ως αντιπαροχή για το κλειστό γυμναστήριο που γκρέμισαν στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ, το οποίο επίσης κατέστρεψαν.

Εάν η διοίκηση του δήμου δεν μπορεί να βρει τα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ είναι ιδιοκτησία του δήμου, στο κλειστό γυμναστήρι,ο το οποίο είχαν τάξει τα ΕΛΠΕ στον δήμαρχο Πέτρο Σούλα ότι θα χτίσουν ως αντιπαροχή για το Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ και ο δήμαρχος μετέφερε το τάξιμο στο Δημοτικό Συμβούλιο, ας απευθυνθεί στα ΕΛΠΕ να της δώσουν τη διεύθυνση εκείνης της καλής εταιρείας που για λογαριασμό τους είχε φακελώσει όλον τον δήμο. Εκείνη η εταιρεία μάλλον θα μπορεί να ανακαλύψει και τα έγγραφα κυριότητας του ΘΕΠΑΝ στις αποθήκες του κλειστού γυμναστηρίου που έχτισαν τα ΕΛΠΕ!

Τσάρλυ

ΥΓ. Καλά είναι η διοίκηση του δήμου να πάει στο κλειστό γυμναστήριο, για να αναζητήσει τα έγγραφα του ΘΕΠΑΝ, εφοδιασμένη με πυξίδα και χάρτη. Άμα θα το βρει ας το καταχωρήσει και στους χάρτες της Google ώστε να το βρίσκει και ο κόσμος που θέλει να πάει να αθληθεί εκεί, γιατί δεν μπορεί να πάει στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ