Τελευταία

  Έξι συστήματα υπόγειων κάδων απορριμμάτων στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

  13-02-2021

  Εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο η συγχρηματοδότηση του έργου «προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου» συνολικού προϋπολογισμού 477.648,00€.
  Το έργο περιλαμβάνει 6 συστήματα υπόγειων κάδων οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε χώρους και των δύο δημοτικών κοινοτήτων. Πιο συγκεκριμένα τα συστήματα αυτά θα τοποθετηθούν σε σημεία με μεγάλο όγκο απορριμμάτων και σε πλατείες με στόχο την αισθητική αναβάθμιση.
  Όπως έγραψε ο αντδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Δεμερτζής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η προμήθεια και η εγκατάσταση αυτών των συστημάτων διαβαθμισμένης συμπίεσης συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών για την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων είναι μια είδηση που γεμίζει χαρά και ικανοποίηση γιατί είναι αποτέλεσμα ομαδικής και απαιτητικής δουλειάς.
  Ο Χρήστος Δεμερτζής στην ανάρτησή του ευχαριστεί τις υπηρεσίες του δήμου που συνέβαλαν στην έγκριση του φακέλου που υποβλήθηκε από τον δήμο και για την εξαιρετική συνεργασία που είχαν. Ιδιαιτέρως όμως ευχαριστεί τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, το Τμήμα Προγραμματισμού-Ανάπτυξης- Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου κ. Πετρίδη Παναγιώτη.
  Εμείς με τη σειρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια και στον κύριο Δεμερτζή, ο οποίος προσπαθεί με εργατικότητα και φιλότιμο να αναβαθμίσει και να εκσυχρονίσει την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου και να βελτιώσει τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχονται από τον δήμο στους δημότες.
  Περ.

  You must be logged in to post a comment Login