Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤελικά η δυσοσμία δεν προερχόταν από τις «πατάτες» των εργαζομένων!

Τελικά η δυσοσμία δεν προερχόταν από τις «πατάτες» των εργαζομένων!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2020, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους για την πολύ έντονη δυσοσμία που επικράτησε στον δήμο μία εβδομάδα πριν, λέγοντάς τους πως επικοινώνησε με διευθυντικό στέλεχος των ΕΛΠΕ το οποίο τον ενημέρωσε ότι έχει ανεβάσει 17 πίεση γιατί είχε γίνει μια πατάτα από κάποιους υπαλλήλους!

Τελικά η δυσοσμία, σύμφωνα με το «Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια», δεν οφειλόταν σε «πατάτα» των εργαζομένων, όπως διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κάποιο στέλεχος των ΕΛΠΕ, διαβεβαίωση που ο δήμαρχος μετέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το Σωματείο εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία υπάρχει εκτενής αναφορά στην «πατάτα» των εργαζομένων εξαιτίας, υποτίθεται, της οποίας βρωμούσε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

«Ακόμη χειρότερα, αντί να δίνουν λύσεις στα προβλήματα και να στηρίζουν τους εργαζόμενους και τη σωστή λειτουργία των μονάδων, μάθαμε με μεγάλη μας έκπληξη, πως η τοπική Δ/νση των ΒΕΘ, όταν καλέστηκε να δώσει εξηγήσεις στο Δήμαρχο του Δήμου Ευόσμου – Κορδελιού, για οχλήσεις (οσμές) που θεωρούν πως προέρχονται από τα ΕΛΠΕ, αυτή ψευδόμενη έριξε τις δικές της ευθύνες στους εργαζόμενους, για να κρύψει τη δική της ανεπάρκεια. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!», τονίζει το Σωματείο στην ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου είναι η παρακάτω:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία άλλο ένα έκτακτο σταμάτημα του Διυλιστηρίου Θεσσαλονίκης για λόγους συντήρησης.

Οι εργαζόμενοι επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τον υψηλό επαγγελματισμό, την ποιότητα και τη γνώση τους σε τεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις απαιτήσεις της δουλειάς.

Και αυτό, παρά τις γνωστές ελλείψεις σε προσωπικό και οργάνωση, που με ευθύνη της εταιρείας παραμένει άλυτο.

Ακόμη χειρότερα, αντί να δίνουν λύσεις στα προβλήματα και να στηρίζουν τους εργαζόμενους και τη σωστή λειτουργία των μονάδων, μάθαμε με μεγάλη μας έκπληξη, πως η τοπική Δ/νση των ΒΕΘ, όταν καλέστηκε να δώσει εξηγήσεις στο Δήμαρχο του Δήμου Ευόσμου – Κορδελιού, για οχλήσεις (οσμές) που θεωρούν πως προέρχονται από τα ΕΛΠΕ, αυτή ψευδόμενη έριξε τις δικές της ευθύνες στους εργαζόμενους, για να κρύψει τη δική της ανεπάρκεια.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!

Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, πως ως Σωματείο δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε στοχοποίηση συναδέλφων. Θα υπερασπιζόμαστε τους εργαζόμενους και την αλήθεια από τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές, όπου και όποτε χρειαστεί.

Προειδοποιούμε την Δ/νση των ΒΕΘ, πως δεν ανεχόμαστε τα επανειλημμένα “λάθη της” και τους “ατυχείς” χειρισμούς της σε κρίσιμα θέματα των ΒΕΘ, ιδιαίτερα σε καιρούς τόσο δύσκολους για τους εργαζόμενους, την Εταιρεία αλλά και την κοινωνία ολόκληρη που δοκιμάζεται εδώ και χρόνια από πρωτόγνωρη οικονομική κρίση αλλά και από την πανδημία του τελευταίου χρόνου.

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και δώστε λύσεις άμεσα!!!»

Α.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ