Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!!»

«Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!!»

Η ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής της “Νέας Πνοής” στο ζήτημα της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας που όφειλε να πάρει από την πρώτη στιγμή, όπως άλλοι δήμοι, αποτελεί μνημείο αναφοράς για το πως αντιλαμβάνεται την προστασία των πολιτών του Κορδελιού-Ευόσμου.
Ακόμη και σήμερα ο “ηγέτης” του δήμου μας, δήμαρχος το πρωί και γιατρός το απόγευμα, με δηλώσεις του επιμένει ότι τα rapid test (αυτά που έκαναν από την πρώτη στιγμή όλοι οι άλλοι δήμαρχοι στους δημότες τους σε όλη την Ελλάδα, όταν αυτός κοιτούσε) ΔΕΝ είναι αξιόπιστα. Το είπε στο δημοτικό συμβούλιο πολλές φορές, μηδενίζοντας κάθε πρωτοβουλία που έγινε μέχρι σήμερα μεταξύ των οποίων και του Εμπορικού Συλλόγου μας.
Ξαφνικά εδώ και δύο ημέρες έχουμε ένα θαύμα!! Ανακαλύφθηκαν τα rapid test υψηλής αξιοπιστίας και ο πρώτος δήμαρχος που θα τα κάνει σε πολίτες είναι ο κ. Κλεάνθης.
Εμείς για ακόμη μία φορά θα πούμε ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Αφήστε τις δικαιολογίες για όσα ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ μέχρι σήμερα, ΖΗΤΗΣΤΕ μία ΣΥΓΝΩΜΗ και σηκώστε τα μανίκια να δουλέψετε για την ασφάλεια και την πρόοδο αυτού του ευλογημένου τόπου.
Οι δημότες μας αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που υποσχεθήκατε και δεν κάνατε. Ιδιαίτερα τώρα μέσα στην υγειονομική κρίση που δεν λέει να υποχωρήσει, όπου καθυστερημένα δήμαρχος και αντιδήμαρχοι ανακάλυψαν την Αμερική!! Ακολουθήστε τις οδηγίες του κράτους, συνεργαστείτε και βοηθήστε τον κάθε δημότη μας να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα του. Τίποτα άλλο!! Σοβαρευτείτε!!
Ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού στην επίσημη σελίδα της στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ