Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΥπάρχει rapid test υψηλής αξιοπιστίας;

Υπάρχει rapid test υψηλής αξιοπιστίας;

Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αναφέρεται στα rapid test, που θα γίνουν επί ένα τριήμερο στον δήμο μας, χαρακτηρίζοντάς τα ως υψηλής αξιοπιστίας. Είχε χαρακτηρίσει ως υψηλής αξιοπιστίας και τα rapid test που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στην πλατεία του Ευόσμου, ενώ δεν χαρακτήρισε με αυτόν τον τρόπο τα rapid test που έγιναν στο θεατράκι του πεζόδρομου Κορδελιού.

Υπάρχουν rapid test υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλής αξιοπιστίας; Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου γίνονται rapid test υψηλής αξιοπιστίας, ενώ σε άλλους δήμους γίνονται rapid test χαμηλής αξιοπιστίας; Μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος από τους υγειονομικούς της διοίκησης και η διοίκηση διαθέτει τέτοιους με πρώτον τον ίδιο τον δήμαρχο. Μπορούν να δοθούν απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα;

Υπάρχουν rapid test υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλής αξιοπιστίας ή η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να καλύψει την αρνητική στάση απέναντι σ’ αυτά. Τα rapid test είναι χρήσιμα και ήταν χρήσιμα από την αρχή της πανδημίας και αυτό το έλεγαν οι περισσότεροι επιστήμονες διεθνώς. Τα rapid test είναι ένα εργαλείο χρήσιμο για να ανιχνεύεται η εξάπλωση του κορωνοϊού στην κοινότητα. Η διοίκηση επέλεξε να έχει αρνητική στάση απέναντι σ’ αυτά τα τεστ και να χαρακτηρίζει πολύ αρνητικά όσους να χρησιμοποιούσαν. Αλήθεια, προσπαθεί να καλύψει αυτήν την αρνητική στάση απέναντι στα rapid test βαφτίζοντας αυτά που γίνονται τώρα στον δήμο ως υψηλής αξιοπιστίας ή υπάρχουν τεστ υψηλής αξιοπιστίας; Ας απαντήσει η διοίκηση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ