Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΉταν παράνομες οι προσλήψεις που έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Ήταν παράνομες οι προσλήψεις που έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου;

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 στο «Euro tv» λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Χατζηβρέττας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Σούλα και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κατήγγειλε τη διοίκηση του δήμου για διάφορες προσλήψεις συγγενικών προσώπων στελεχών της διοίκησης.

Αρκετοί αναγνώστες ρωτούν αν οι προσλήψεις αυτές ήταν παράνομες. Η απάντηση είναι πως οι προσλήψεις ήταν νόμιμες και ο κύριος Χατζηβρέττας δεν κατήγγειλε τις προσλήψεις ως παράνομες. Οι προσλήψεις που γίνονται με απόφαση δημάρχου, είναι νομιμότατες.

Προφανώς λοιπόν ο κύριος Χατζηβρέττας κατηγορεί τον δήμαρχο και τη διοίκηση για το ηθικό της υπόθεσης και όχι για το νόμιμο, αφού αυτές οι προσλήψεις έγιναν ενώ, όπως είπε, συνδημότες μας δεν έχουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους μέσα σ’ ένα ζοφερό οικονομικό περιβάλλον.

Οι προσλήψεις, στις οποίες αναφέρθηκε ο κύριος Χατζηβρέττας, ήταν καθ’ όλα νόμιμες. Προφανώς σ’ αυτό που έχει να απαντήσει η διοίκηση του δήμου και αυτό ζητάει ο κύριος Χατζηβρέττας, είναι η ηθική του να προσλαμβάνονται με απόφαση δημάρχου στον δήμο συγγενικά πρόσωπα των στελεχών της διοίκησης του δήμου.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ