Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤα μέτρα που ισχύουν για την αγορά από τις 6 Φεβρουαρίου 2021

Τα μέτρα που ισχύουν για την αγορά από τις 6 Φεβρουαρίου 2021

Από σήμερα, 6 Φεβρουαρίου 2021, ισχύουν για την αγορά τα παρακάτω νέα μέτρα:

  1. Λειτουργία του λιανεμπορίου και των δραστηριοτήτων, που μέχρι σήμερα είχαν ανοίξει, μόνο με τη μέθοδο του click away.
  2. Κομμωτήρια, κουρεία, κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες διαιτολογίας και διαιτολογικών μονάδων, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος, ΚΤΕΟ και πρακτορεία ΟΠΑΠ λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν.
  3. Τόσο το λιανεμπόριο όσο και αυτά τα καταστήματα και οι υπηρεσίες, θα λειτουργούν από Δευτέρα -Παρασκευή και μόνο κατά τις ώρες 7:00-20:00 το βράδυ. Το Σάββατο παραμένουν κλειστά.
  4. Το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία και μόνο κατά τις ώρες 07:00-17:00 το απόγευμα.
  5. Διευκρινίζεται ότι και η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα. Η συγκεκριμένη διάταξη που αφορά στις λαϊκές αγορές θα ισχύσει από το επόμενο Σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου).
  6. Κάθε Σάββατο και Κυριακή η απαγόρευση της κυκλοφορίας ξεκινά στις 18:00 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 05:00 το πρωί. Η μετακίνηση γίνεται μόνο με SMS και για τους 6 λόγους που συνοδεύουν τη χρήση του και μόνο μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Από την επίσημη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ