Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!! ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!!»

«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!! ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!!»

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!! ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!!» έκανε στην επίσημη σελίδα της στο facebook η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού:
«Ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης. Ημέρα συμπαράστασης σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που με δύναμη ψυχής, θάρρος και υπερηφάνεια δίνουν καθημερινά μάχη απέναντι σε ένα δύσκολο εχθρό. Με την ελπίδα ότι θα νικηθεί κάποια στιγμή, ότι η επιστήμη και η ανθρωπότητα θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει καλύτερα ενώνουμε την φωνή μας και στεκόμαστε αρωγοί στην κοινωνία που μάχεται.
Ως αυριανή δημοτική αρχή στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, δεσμευόμαστε ότι θα παρέχουμε κάθε υλική και ηθική βοήθεια, με λήψεις σημαντικών μέτρων, στους πάσχοντες συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με την νόσο και τις οικογένειες τους, ώστε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υγείας τους.
Είναι ένας συνεχής αγώνας, μια μάχη που οι πιθανότητες να βγει κάποιος νικητής είναι πλέον πολύ μεγάλες. Εμείς αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε με αξιοπρέπεια δίπλα στον κάθε συνδημότη μας που το έχει ανάγκη.
Το είπαμε και θα το κάνουμε!!»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ