Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠερίεργη αντίδραση του Κώστα Σωτηράκη

Περίεργη αντίδραση του Κώστα Σωτηράκη

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, μίλησε με πολύ οξύ τρόπο για τους δημοτικούς συμβούλους που απουσίαζαν, λέγοντας να μπούνε στη διαδικτυακή συνεδρίαση «για να δούμε τις φάτσες τους που τις έχουμε ξεχάσει»!

Στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, όταν ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ρώτησε αν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, που απουσιάζουν, έχουν ενημερώσει και απουσιάζουν δικαιολογημένα, παρενέβη ο κύριος Σωτηράκης και είπε ότι αυτό δεν είναι συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά γενική επιστράτευση και ρώτησε τον κύριο Ναθαναηλίδη γιατί ρωτάει τέτοιο πράγμα.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης του απάντησε ότι έκανε την ερώτηση ορμώμενος από την παρέμβαση του κυρίου Σωτηράκη στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Δηλαδή ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ταυτίστηκε με την άποψη που εξέφρασε ο κύριος Σωτηράκης στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ο κύριος Σωτηράκης αντέδρασε με αυτήν την ταύτιση! Αν δεν ήταν περίεργη αυτή η αντίδραση τότε ποια είναι περίεργη;!

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ