Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΠροετοιμασία Ολυμπιακών Αγώνων για να λάβεις μέρος στο «Εξοικονομώ»!

Προετοιμασία Ολυμπιακών Αγώνων για να λάβεις μέρος στο «Εξοικονομώ»!

Όποιος πήρε μέρος στη διαδικασία υποβολής αίτησης στο «Εξοικονομώ» κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει σ’ αυτό χωρίς να κοπιάσει πολύ. Για να καταφέρεις να ενταχθείς στο «Εξοικονομώ» χρειάζεται σκληρή προετοιμασία, ίδια με αυτήν που κάνουν οι αθλητές για να καταφέρουν να διακριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ίδια με αυτή που κάνουν οι σκακιστές για να διακριθούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι.

Το «Εξοικονομώ» δεν είναι μια απλή συλλογή εγγράφων. Είναι μια διαδικασία που βάζει σε πλήρη λειτουργία το μυαλό, αφού από την ώρα που ανοίγει η εφαρμογή έχεις ελάχιστα λεπτά για να προλάβεις να την ολοκληρώσεις, προκειμένου να ενταχθείς στο πρόγραμμα. Ταχύτητα, ευστροφία, ψυχραιμία, δημιουργικότητα, αυτοσχεδιασμός είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο αθλητής… συγνώμη… ο σκακιστής… συγνώμη… ο υποψήφιος προς ένταξη στο «Εξοικονομώ», προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του!

Χρειάζεται τόση προετοιμασία και προπόνηση για να ενταχθεί κανείς στο «Εξοικονομώ» που σκέφτεται καλύτερα να προετοιμαστεί για αγώνες σκάκι στους οποίους θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Φίσερ, τον Κασπάροβ, τον Καρπόφ. Μάλλον είναι πιο εύκολο να κερδίσει τους συγκεκριμένους σκακιστές σε αγώνες σκάκι, από το να ενταχθεί στο «Εξοικονομώ»!

Οράτιος Μενιππίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ