Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Άλλα μας λέγατε κ. Δήμαρχε»

Την παρακάτω ανάρτηση με τίτλο «Άλλα μας λέγατε κ. Δήμαρχε» έκανε ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κύριος Πέτρος Σούλας στην προσωπική του σελίδα στο facebook:
«Τρίτη (02/02/2021), στην πλατεία Ευόσμου, με πρωτοβουλία του ΕΟΔΥ έχει προγραμματιστεί η διενέργεια (δωρεάν) rapid test, υψηλής αξιοπιστίας, από τις 10:00 έως τις 15:00.
Σε όλα τα δημοτικά Συμβούλια έλεγε, ο κ. δήμαρχος, ότι τα rapid test είναι μόνο για εντυπωσιασμό. Εμείς, αν και με επιφυλάξεις, το δεχθήκαμε, επειδή εμπιστευόμαστε τόσο τον ίδιο ως γιατρό, όσο και την ιατρική επιστημονική του άποψη που επικαλείτο πάντα.
Τώρα όμως μας λέει ότι αφού πήρε τις διαβεβαιώσεις από τον κ. Χαρδαλιά “τα νέα rapid test μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό όπλο για τον περιορισμό της εξάπλωσής του (κορωνοϊού)”.
Όλη η δήλωση του κ. Δημάρχου από την επίσημη σελίδα του δήμου στο facebook:
“Η έλευση του νοτιοαφρικανικού στελέχους είναι γεγονός. Υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια ώστε κατά το δυνατόν να περιορίσουμε την εξάπλωσή του. Έλαβα διαβεβαιώσεις από τον κύριο Χαρδαλιά για την υψηλή αξιοπιστία των νέων rapid test που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τον μεταλλαγμένο ιό, τα οποία υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό όπλο για τον περιορισμό της εξάπλωσής του”.
Ελπίζω αύριο να μην έχει άλλη άποψη για τα rapid test».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ