Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά εισακούσθηκε η πρόταση Καμαρινού για τη μεταφορά ευάλωτων ομάδων στα εμβολιαστικά...

Τελικά εισακούσθηκε η πρόταση Καμαρινού για τη μεταφορά ευάλωτων ομάδων στα εμβολιαστικά κέντρα

Την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, ο κύριος Καμαρινός και η παράταξή του με ανακοίνωσή τους εγκάλεσαν τη διοίκηση του δήμου γιατί άλλοι δήμοι της χώρας ξεκίνησαν την παροχή βοήθειας για την μεταφορά ευάλωτων πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα στα οποία οφείλουν να προσέλθουν, ώστε να εμβολιαστούν κατά της covid-19, ενώ ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν είχε ανακοινώσει παρόμοια πρωτοβουλία.

Σήμερα, μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, η διοίκηση του δήμου ανακοίνωσε ότι, συμβάλλοντας έμπρακτα στη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου (μοναχικών και ηλικιωμένων ατόμων καθώς και ατόμων με κινητικά προβλήματα), θέτει στην υπηρεσία τους δύο οχήματα για τη μεταφορά τους στους χώρους εμβολιασμού κατά του covid – 19.

Δεν είναι καθόλου κακό να εισακούγονται από τη διοίκηση του δήμου οι προτάσεις της αντιπολίτευσης, όταν αυτές είναι εύστοχες. Η συγκεκριμένη πρόταση του Γιάννη Καμαρινού ήταν εύστοχη και η διοίκηση έπραξε λογικά και την υλοποίησε. Καλά είναι, για το καλό του δήμου και των δημοτών, κατά τον ίδιο τρόπο να λειτουργεί η διοίκηση με όλες τις εύστοχες προτάσεις της αντιπολίτευσης.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ