Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το παρακάτω δελτίο τύπου εκδόθηκε από το γραφείο του βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου:

«Η κρατική εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ), υπό τη νέα της διοίκηση με διευθύνοντα σύμβουλο τον πολιτικό μηχανικό Θανάση Γιάνναρη υλοποιεί τέσσερις σημαντικές παρεμβάσεις για τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα:

 – Προχώρησε το ΣΔΙΤ για την κατασκευή δεκαεπτά σχολικών συγκροτημάτων στο νομό Θεσσαλονίκης, ορισμένα εκ των οποίων στους δήμους Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Νεάπολης- Συκεών και Καλαμαριάς.

 – Δημοπρατεί δύο γυμναστήρια στο Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης κατόπιν αιτήματος του Δήμου και του Δημάρχου Λάζαρου Κυρίζογλου.

 – Συμβασιοποιεί το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, κατόπιν αιτήματος του νέου ΔΣ του νοσοκομείου με πρόεδρο τον Νίκο Αντωνάκη και

 – Δημιουργεί διεύθυνση Βορείου Ελλάδος. Πρόκειται για ένα παλαιότερο αίτημα μου, με βάση την εμπειρία μου ως Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων.

Η ΚΤΥΠ εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών με την ευθύνη να έχουν ο υπουργός Κώστας Καραμανλής και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Καραγιάννης, τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί και προσωπικά συνέβαλα στην επιτάχυνση των παραπάνω δράσεων. Πιστεύω ότι μόνο έτσι η ενασχόληση με την πολιτική αποκτά νόημα και ουσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ