Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωση προκήρυξης πρόσληψης 32 Καθαριστών/Καθαριστριών ορισμένου χρόνου από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ανακοίνωση προκήρυξης πρόσληψης 32 Καθαριστών/Καθαριστριών ορισμένου χρόνου από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου ανακοινώνει την πρόσληψη τριάντα δύο  (32) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, ειδικότητας  ΥΕ Καθαριστών/Καθαριστριών  με διάρκεια έως 05/07/2021 από την υπογραφή της σύμβασης, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λήψης προληπτικών μέτρων λόγω σοβαρής απειλής της δημόσιας υγείας στην Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία πλήρωσης θέσεων που προβλέπονται από την παρούσα Ανακοίνωση, μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Ψηφιακές Υπηρεσίες» του Δήμου, από την Τρίτη 02/02/2021 από ώρα 08:00 έως την Πέμπτη 04/02/2021 ώρα 08:00. Αιτήσεις με ημερομηνία και ώρα εκτός του προβλεπόμενου άνω χρονικού διαστήματος,  θα απορριφθούν ως εκπρόθεσμες.

Η υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 (Α΄75) που θα υποβληθεί σε ψηφιακή μορφή θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση δεν γίνεται δεκτή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ.

  1. Συνδεθείτε με τον κωδικό taxis πατώντας εδώ

    2. Κάντε κλίκ στην αίτηση ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή:

 ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ/Αίτηση για Πλήρωση Θέσης

  1. Συμπληρώστε στα αντίστοιχα πεδία το e-mail στο οποίο θέλετε να λάβετε την επιβεβαίωση καταγραφής της αίτησής σας καθώς και το αντίστοιχο πρωτόκολλο που θα δοθεί. Δηλώστε τη συναίνεση σας τσεκάροντας το αντίστοιχο κουτί. Πατήστε Εγγραφή.(Αν έχετε ήδη εγγραφεί το βήμα αυτό παραλείπεται)
  2. Καταχωρείστε τα στοιχεία σας στα αντίστοιχα πεδία
  3. Τσεκάρετε το κουτί με τον κωδικό που σας ενδιαφέρει
  4. Ανεβάστε τα δικαιολογητικά που σας ζητούνται σε ψηφιακή μορφή, αφού πρώτα γράψετε τον τίτλο που αντιστοιχεί
  5. Πατήστε Υποβολή

Επισημάνσεις:

Α. Η αίτηση προκύπτει από την καταγραφή των στοιχείων στα αντίστοιχα πεδία, δεν υπάρχει σε έντυπη μορφή και δεν απαιτείται ψηφιακή υπογραφή, καθώς γίνεται αυθεντικοποίηση χρήστη με τον κωδικό taxis

Β. Η υπεύθυνη δήλωση είναι αναρτημένη  Εδώ  και θα πρέπει να εκτυπωθεί και να επαναφορτωθεί υπογεγραμμένη

Για κάθε άλλη πληροφορία απευθυνθείτε στο Γραφείο Προσωπικού, τηλέφωνο επικοινωνίας 2313302198. 

 pdf Ανακοίνωση Διαύγεια 1.20 Mb

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ