Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα»

«Ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα»

Την παρακάτω γραπτή δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο κύριος Γιώργος Χατζηβρέττας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Πέτρου Σούλα και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, σχετικά με τη δήλωση του αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη, όσον αφορά το θέμα της συνεδρίασης για τη δημιουργία Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών:

«Ιδιαίτερα συμπαθητική η πρωτοβουλία του αντιΔημάρχου να αντιστρέψει την πραγματικότητα, καθώς όταν του ζητήθηκε από μεγάλη μερίδα της αντιπολίτευσης, κατά τη διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την  τροποποίηση του Ο.Ε.Υ., να αποσύρει το θέμα, αυτός με περισσό πείσμα το αρνήθηκε. Αδιάψευστος μάρτυρας η προβολή της Συνεδρίασης στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=3kclim8YJmA, μετά την 4η ώρα . Σήμερα και κατόπιν εορτής κάνει απόπειρα να παραπλανήσει τους συνδημότες μας. Κατά το κοινώς λεγόμενο “την ανάγκη ποιεί φιλοτιμία”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ