Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου έκοψε τη βασιλόπιτα

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κορδελιού Ευόσμου έκοψε τη βασιλόπιτα

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και με την ευχή το 2021 να είναι έτος εξέλιξης και ανάπτυξης των δράσεων και των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων των Τμημάτων Ανάπτυξης & Συντήρησης Πρασίνου και Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής.

“Εύχομαι το 2021 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους, να είναι μια χρονιά που μέσα από τις δράσεις και τις υπηρεσίες μας θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο μας, ένα έργο που αγγίζει τον ευαίσθητο τομέα της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής” ανέφερε η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Αλεξάνδρα Κορωνίδου. Η κ. Κορωνίδου ευχαρίστησε τις Προϊσταμένες των Τμημάτων και όλους τους εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, εκτελώντας με συνέπεια και εργατικότητα τα καθήκοντά τους και τους ευχήθηκε  “καλή δύναμη ώστε με σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι του νέου έτους”.

Το “παρών” του στην κοπή της πίτας έδωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος συνεχάρη τόσο την Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος για το έργο της όσο και  όλους τους εργαζόμενους στη Διεύθυνση, ευχόμενος “Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, πρόοδο και οικογενειακή ευτυχία”. Όπως τόνισε ο κ. Μανδαλιανός: “Με προσήλωση στο έργο και στην αποστολή μας, με  ομαδικότητα και ενότητα συνεχίζουμε δυνατά, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στον τόπο και στους δημότες μας” κατέληξε ο κ. Μανδαλιανός.

Στους τρεις τυχερούς εργαζόμενους που έτυχαν το φλουρί της βασιλόπιτας, δόθηκαν δωροεπιταγές αξίας 50€ έκαστη, ευγενική προσφορά των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ