Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤην Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους έκοψαν τα Τμήματα της Δ/σης Οικονομικών Υπηρεσιών &...

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα τους έκοψαν τα Τμήματα της Δ/σης Οικονομικών Υπηρεσιών & της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με την ευχή το 2021 να είναι μία χρονιά προόδου και ανάπτυξης, μια χρονιά όπου οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες και την τοπική κοινωνία, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων στα τμήματα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.
Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Κωνσταντίνος Αμανατιάδης, που έκοψε την πίτα, αφού ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους “Καλή Χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία”, αναφέρθηκε στη συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου. “Όλοι μαζί με πνεύμα και διάθεση συνεργασίας μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα για την πόλη μας. Πέρυσι βάλαμε τα θεμέλια για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των δημοτών, φέτος συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια με στόχο να γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτεροι” τόνισε ο κ. Αμανατιάδης.

Στην κοπή της πίτας της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης , παρέστη και ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος έτυχε και το φλουρί, ευχόμενος στους Διευθυντές , τους Προϊσταμένους και τους εργαζόμενους της Οικονομικής Υπηρεσίας και της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης “Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία”. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την απεριόριστη εκτίμησή του στο έργο του Αντιδημάρχου Οικονομικών καθώς και την εμπιστοσύνη του σε όλο το προσωπικό, που δίνει τον καλύτερο του εαυτό για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ