Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓια τη σελίδα του δήμου στο facebook έχει δίκιο ο Χρήστος Δεμερτζής

Για τη σελίδα του δήμου στο facebook έχει δίκιο ο Χρήστος Δεμερτζής

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Δεμερτζής έχει δίκιο ότι η σελίδα του δήμου στο facebook δεν θα πρέπει να φιλοξενεί ούτε τις απόψεις της διοίκησης του δήμου ούτε τις απόψεις της αντιπολίτευσης. Η σελίδα θα έπρεπε να παρουσιάζει το έργο που γίνεται στον δήμο και θα έπρεπε να δίνει πληροφορίες που εξυπηρετούν τους δημότες. Η σελίδα του δήμου στο facebook και η ιστοσελίδα του δήμου δεν είναι εφημερίδες ή περιοδικά και έχει δίκιο ο κύριος Δεμρτζής.

Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα η σελίδα του δήμου στο facebook λειτούργησε σαν σελίδα της διοικούσας παράταξης. Η διοίκηση απαντούσε στην αντιπολίτευση μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα χωρίς μάλιστα να παραθέτει την άποψη της αντιπολίτευσης στην οποία απαντούσε. Ενάμιση χρόνο με διοίκηση Μανδαλιανού η αντιπολίτευση δεν είχε κινήσει ζήτημα να γράφει την άποψή της στη σελίδα του δήμου. Γιατί έγινε αυτό τώρα; Πώς ο κύριος Σούλας έφτασε να κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση; Γιατί δεν την είχε κάνει μέχρι τώρα;

Το δια ταύτα είναι ότι η συζήτηση για τη σελίδα του δήμου στο facebook δεν προκλήθηκε με ευθύνη της αντιπολίτευσης. Προκλήθηκε από τους χειρισμούς της διοίκησης το τελευταίο διάστημα όσον αφορά τα διαδικτυακά Μέσα Επικοινωνίας του δήμου. Δεν γνωρίζουμε αν ο κύριος Δεμερτζής διατύπωσε το προηγούμενο διάστημα τη συγκεκριμένη γνώμη στους συναδέλφους του της διοίκησης. Αν την διατύπωσε και δεν τον άκουσαν, πολύ κακώς δεν τον άκουσαν.

Οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου θα έπρεπε να εκφράζονται μέσα από τα δικά τους Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή μέσα από τις ιστοσελίδες τους. Αλλά αυτό πρώτη και καλύτερη θα έπρεπε να το κάνει η διοίκηση, δίνοντας το καλό παράδειγμα. Εάν λοιπόν ο κύριος Δεμερτζής πρότεινε στη διοίκησή του να κατασκευάσουν ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιήσουν τη σελίδα τους στο facebook για να γράφουν την άποψη της παράταξής τους και όχι να χρησιμοποιούν τα Μέσα του δήμου, πολύ κακώς δεν άκουσαν τον κύριο Δεμερτζή.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ