Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠροβολή των απόψεων όλων των παρατάξεων στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου...

Προβολή των απόψεων όλων των παρατάξεων στη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook

Μία σημαντική πρόταση έκανε στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού Εύοσμου Πέτρος Σούλας όσον αφορά τη σελίδα του δήμου στο facebook. Ο κύριος Σούλας, με δεδομένο ότι η σελίδα του δήμου στο facebook δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών του δήμου, πρότεινε την προβολή των απόψεων όλων των παρατάξεων από τη συγκεκριμένη σελίδα μία φορά την εβδομάδα.

Ο κύριος Σούλας κατέθεσε μια εμπεριστατωμένη πρόταση και ζήτησε να συζητηθεί σήμερα εκτός ημερησίας διάταξης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Ο πρώην δήμαρχος καυτηρίασε το γεγονός ότι η σελίδα του δήμου στο facebook απαντά σε τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης.

Ο δήμαρχος έκανε άλλη πρόταση σύμφωνα με την οποία η κάθε παράταξη μπορεί να έχει χώρο στην σελίδα, αλλά θα πρέπει κάποιος να πάει σ’ αυτόν τον χώρο πατώντας στο εικονίδιο της κάθε παράταξης. Ο κύριος Μανδαλιανός πρότεινε να μην μπαίνουν οι αναρτήσεις της αντιπολίτευσης στον «κεντρικό τοίχο» της σελίδας.

Τελικά ψηφίστηκε η πρόταση του κυρίου Σούλα με τις ψήφους όλης της αντιπολίτευσης πλην του κυρίου Σαπρανίδη που ψήφισε λευκό. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης τάχθηκαν με την πρόταση του δημάρχου εκτός του κυρίου Δεμερτζή που ψήφισε λευκό, γιατί είπε ότι δεν πρέπει να δημοσιεύονται στη σελίδα του δήμου στο facebook ούτε οι απόψεις της αντιπολίτευσης ούτε οι απόψεις της διοίκησης, αλλά μόνο οι δράσεις του δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ