Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕκτός ημερησίας διάταξης θέμα για σύναψη σύμβασης με ιδιωτικό γραφείο ερευνών!

Εκτός ημερησίας διάταξης θέμα για σύναψη σύμβασης με ιδιωτικό γραφείο ερευνών!

Υπάρχει μία ανεπιβεβαίωτη πληροφορία που λέει ότι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κατά τη σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εισαγάγει προς ψήφιση, εκτός ημερησίας διάταξης, θέμα σύναψης σύμβασης με μεγάλο ιδιωτικό γραφείο ερευνών του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο γραφείο διαθέτει έμπειρους ντεντέκτιβς, ειδικές συσκευές και εκπαιδευμένα σκυλιά.

Έμψυχο δυναμικό και τεχνικά μέσα του ιδιωτικού γραφείου ερευνών μετά τη σύναψη της σύμβασης θα βρεθούν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να αναζητήσουν και να βρουν στις υπηρεσίες του δήμου τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού ανήκει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου! Η διοίκηση του δήμου πιστεύει ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα υπάρχουν και κάπου έχουν παραπέσει, αλλά το ιδιωτικό γραφείο ερευνών με την πείρα που διαθέτει θα τα βρει.

Μετά το πέρας των ερευνών, οι οποίες σίγουρα θα τελεσφορήσουν, η διοίκηση του δήμου θα οργανώσει μεγάλη συνέντευξη τύπου στην οποία θα καλέσει και διεθνή Μέσα Ενημέρωσης όπως το CNN, το BBC, το Al Jazeera και άλλα παρόμοιας εμβέλειας, προκειμένου να ανακοινώσει την εξεύρεση των εγγράφων και να στήσει πανηγύρι που το ΘΕΠΑΝ θα μείνει στον δήμο. Κατά τη συνέντευξη τύπου – πανηγύρι, η διοίκηση θα βραβεύσει και το ιδιωτικό γραφείο ερευνών για την πολύτιμη προσφορά του στην υπόθεση παραμονής του ΘΕΠΑΝ στον δήμο.

Τσάρλυ

Το πρώτο μεγάλο κατόρθωμα της διοίκησης Μανδαλιανού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ