Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠοτέ δεν έδωσε τέτοιο περιθώριο για τη δυσοσμία το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού...

Ποτέ δεν έδωσε τέτοιο περιθώριο για τη δυσοσμία το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου!

Στη συνέντευξη που έδωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός στο «Βεργίνα TV» χθες Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, είπε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα της δυσοσμίας ότι «η όλη στάση η δικιά μου ήταν στάση αναμονής και μετριοπάθειας, μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει, γιατί περιμένουμε, δίνουμε ένα με ενάμιση χρόνο περιθώριο για να μπορέσουν να γίνουν κάποια πράγματα»!

Δεν υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου που να έδωσε τέτοιο περιθώριο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας. Ο τόπος έχει διοίκηση Μανδαλιανού εδώ και ενάμιση χρόνο. Ούτε επί διοίκησης Μανδαλιανού, ούτε επί της προηγούμενης διοίκησης του Πέτρου Σούλα δεν πάρθηκε τέτοια απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αφού λοιπόν δεν πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο τέτοια απόφαση, ποιος την πήρε και την επικαλείται ο δήμαρχος; Ποιος εξουσιοδότησε τον δήμαρχο να είναι μετριοπαθής και να επιδείξει στάση αναμονής, μετά τόσα χρόνια κοροϊδίας με τη δυσοσμία;

Ο κύριος δήμαρχος μπορεί να είναι όσο υπομονετικός θέλει στις προσωπικές του υποθέσεις. Η υπόθεση της δυσοσμίας όμως αφορά τους πολίτες του δήμου, οι οποίοι εμπαίζονταν επί πολλά χρόνια. Αυτοί, στους οποίους ο κύριος δήμαρχος δίνει τόσο απλόχερα διορίες, μέχρι πριν ενάμιση χρόνο δήλωναν κατηγορηματικά ότι δεν ευθύνονται για τη δυσοσμία, η οποία μαστίζει χρόνια την περιοχή. Η δυσοσμία δυστυχώς δεν είναι νέα, όπως είναι ο δήμαρχος στην πολιτική. Είναι πολύ παλιά και ο κόσμος δεν αντέχει πια της διορίες.

Ο δήμαρχος θέλει να πάρει τους επικεφαλής των παρατάξεων και να πάνε ώστε να τους βεβαιώσουν οι χημικοί μηχανικοί ότι γίνονται έργα για τον περιορισμό της δυσοσμίας. Ποιοι χημικοί μηχανικοί; Εκείνοι που διαβεβαίωναν ότι η δυσοσμία σίγουρα δεν προέρχεται από το δικό τους εργοστάσιο, βάζοντας τον δήμο να ψάχνει την αιτία στο βόθρο της κυρά Μαρίκας; Ποιοι να διαβεβαιώσουν τους επικεφαλής των παρατάξεων; Εκείνοι που για λογαριασμό τους μια άλλη εταιρεία είχε φακελώσει και τους επικεφαλής και όσους δραστηριοποιούνταν στο δήμο στην υπόθεση του περιβάλλοντος; Οι κάτοικοι του δήμου δεν θέλουν κάποιος να τους βεβαιώσει ότι γίνονται έργα για να περιοριστεί η δυσοσμία. Θέλουν να σταματήσει επιτέλους αυτή η μπόχα.

Βασίλης Κιμ.

Την Πέμπτη βρομοκοπούσε από ένα λάθος!
Η ατμόσφαιρα αρχίζει να είναι καλύτερη όσον αφορά τη δυσοσμία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ