Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ατμόσφαιρα αρχίζει να είναι καλύτερη όσον αφορά τη δυσοσμία!

Η ατμόσφαιρα αρχίζει να είναι καλύτερη όσον αφορά τη δυσοσμία!

Ευτυχώς η ατμόσφαιρα αρχίζει να είναι κάπως καλύτερη όσον αφορά τη δυσοσμία και αυτή τη φορά τη συγκεκριμένη διαπίστωση δεν την κάνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, αλλά την κάνει η καλή δημοσιογράφος του «ΒΕΡΓΙΝΑ TV» που είχε καλεσμένο χθες, 25 Ιανουαρίου 2021, τον κύριο Μανδαλιανό. Η δημοσιογράφος μάλιστα δηλώνει πως η ίδια έχει την αίσθηση ως κάτοικος (προφανώς της περιοχής) ότι η ατμόσφαιρά είναι κάπως καλύτερη!

Επιτέλους μία ακόμα ψύχραιμη φωνή κόντρα στις κανιβαλικές φωνές αυτών που ακατάπαυστα κραυγάζουν περί της δυσοσμίας. Επιτέλους μία ακόμα φωνή που διαπιστώνει ότι η κατάσταση με τη δυσοσμία καλυτερεύσει, κόντρα σ’ εκείνες τις βαρβαρικές φωνές που άλλη δουλειά δεν κάνουν από το να αναρτούν κείμενα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά να διαπιστώνουν δυσοσμία.

Κώστας Καρακώστας

ΥΓ1. Την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο, κάποιοι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης διαπίστωναν ότι στην περιοχή πάλι μύριζε! Ο γράφων βγήκε στο μπαλκόνι και του ήρθε μία μυρωδιά σαν από γκάζι, σαν από πετρέλαιο, σαν από κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Ο γράφων αμέσως κατάλαβε ότι κάπου στη γειτονιά βάζουν πετρέλαιο στο λέβητα. Ο γράφων είναι καλοπροαίρετος κι έτσι κάθε φορά που μυρίζει έτσι, ξέρει ότι κάπου στη γειτονιά βάζουν πετρέλαιο στο λέβητά τους. Επειδή όμως μυρίζει πολύ συχνά, ο γράφων συμπεραίνει πως η γειτονιά του ξοδεύει πολύ πετρέλαιο θέρμανσης! Ο γράφων αυτά τα περί δυσοσμίας δεν τα καταλαβαίνει!!

ΥΓ2: Ολόκληρη η συνέντευξη του κυρίου Μανδαλιανού στο Βεργίνα TV στον σύνδεσμο κάνοντας κλικ εδώ.

Ποτέ δεν έδωσε τέτοιο περιθώριο για τη δυσοσμία το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ