Λίγος κόσμος φορώντας μάσκα στους δρόμους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

0
9
TEST

Σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου του 2021 και στις ώρες αιχμής από τις 12 το μεσημέρι ως τις 2 το μεσημέρι και ενώ κάποια καταστήματα ήταν ανοιχτά, ο κόσμος που κυκλοφορούσε στους δρόμους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν σχετικά λίγος. Η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου φορούσε μάσκα και μάλιστα τη φορούσε σωστά. Ελάχιστοι είχαν κατεβασμένη τη μάσκα είτε γιατί έπιναν καφέ είτε γιατί κάπνιζαν τσιγάρο.

Λίγο κόσμο συναντήσαμε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Κορδελιό παρόλο που η μέρα ήταν ζεστή και κατά διαστήματα φαινόταν ο ήλιος.

Λίγος ήταν ο κόσμος και στην οδό Καραολή Δημητρίου στον Εύοσμο.

Λίγο περισσότερος ήταν ο κόσμος στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο.

Ακόμα και στην Αντώνη Τρίτση ο κόσμος ήταν μετρημένος, ενώ εντύπωση προκαλούσε ότι μάσκες φορούσαν και αρκετοί από αυτούς που αθλούνταν.

Στην κεντρική πλατεία του Ευόσμου μπορούσες άνετα να μετρήσεις τους ανθρώπους που διέρχονταν ή κοντοστέκονταν.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν παρατηρήσαμε φαινόμενα σαν κι αυτά που περιγράφονται σε άλλες περιοχές από Μέσα Ενημέρωσης. Ούτε συνωστισμός υπήρχε, ούτε κοσμοσυρροή. Όσος κόσμος βγήκε στο δρόμο, βγήκε όμορφα και πειθαρχημένα. Σίγουρα από την εικόνα που είδαμε σήμερα δεν πρόκειται να κινδυνέψει η δημόσια υγεία. Σίγουρα η εικόνα που είδαμε σήμερα δεν θα συμβάλει στην επέλαση ενός τρίτου κύματος της πανδημίας. Σίγουρα θα ήταν άδικο, με βάση τη σημερινή εικόνα, να κουνήσουμε το δάχτυλο στον κόσμο.

Τα. Σ.