Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης θυμήθηκαν τη ΔΕΘ αντί τα Κέντρα Υγείας!

Οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης θυμήθηκαν τη ΔΕΘ αντί τα Κέντρα Υγείας!

Οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης πήγαν στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για να κόψουν την Βασιλόπιτα και θυμήθηκαν τη μετεγκατάσταση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στη δυτική Θεσσαλονίκη, πάνω από δέκα χρόνια μετά την εξαγγελία της μετεγκατάστασης. Μάλιστα σ’ αυτό τον αγώνα θα έχουν την πλήρη στήριξη του ίδιου του Μητροπολίτη! Εξέδωσαν και ανακοίνωση οι δήμαρχοι για το ζήτημα της μετεγκατάστασης της ΔΕΘ.

Κοντεύουμε έναν χρόνο μέσα στην πανδημία του κορονοϊού και οι δήμαρχοι δεν δέησαν να συνεννοηθούν και μαζί με τον Μητροπολίτη να ζητήσουν να ενισχυθούν τα Κέντρα Υγείας των δήμων τους, δεν δέησαν να συνεννοηθούν για να ζητήσουν μαζί με τον Μητροπολίτη να ανοίξουν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια. Η Θεσσαλονίκη βρέθηκε στο επίκεντρο του δεύτερου κύματος της πανδημίας, αλλά οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης δεν συνεννοήθηκαν προκειμένου να εκδώσουν μια ανακοίνωση για την ενίσχυση του συστήματος Υγείας.

Τώρα, ενώ η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη και οι επιστήμονες φοβούνται τρίτο κύμα, οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης αντί, έστω κι αργά, να μιλήσουν για τα Κέντρα Υγείας των δήμων τους και για τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, θυμήθηκαν τη μετεγκατάσταση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στη δυτική Θεσσαλονίκη! Σε μια περίοδο που όλοι οι δήμαρχοι της Θεσσαλονίκης θα έπρεπε ενωμένοι να απαιτούν την ενίσχυση του συστήματος Υγείας, οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης ζητούν τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ! Πώς να το πεις αυτό; Να το πεις «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»; Να το πεις δούλεμα; Να το πεις αποπροσανατολισμό; Να το πεις «εκτός τόπου και χρόνου»; Πώς να το πεις;

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ