Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤο «μπράβο» του δήμου στους εργαζόμενους που κράτησαν «καθαρό» το οδικό δίκτυο

Το «μπράβο» του δήμου στους εργαζόμενους που κράτησαν «καθαρό» το οδικό δίκτυο

Τα εύσημα από τη Δημοτική Αρχή έλαβαν οι εργαζόμενοι του Τμήματος Οδοποιίας της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, οι οποίοι κάτω από δύσκολες συνθήκες διατήρησαν «καθαρό» και ασφαλές το οδικό δίκτυο από παγετό, έπειτα από 4 ημέρες επιφυλακής, όπως και οι εργαζόμενοι του Τμήματος Καθαριότητας που ήταν σε ετοιμότητα με δύο υδροφόρες. 
Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, τους επισκέφτηκε για δεύτερη φορά το τελευταίο τριήμερο στο χώρο εργασίας τους, προκειμένου αυτή τη φορά να τους συγχαρεί για τον επαγγελματισμό και την ετοιμότητα που έδειξαν, ώστε να παραμείνει το οδικό δίκτυο ασφαλές, αφού η αραιή χιονόπτωση ευτυχώς, δεν δημιούργησε μεγαλύτερα προβλήμα. 

«Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας επέδειξαν τη δέουσα ετοιμότητα και επαγγελματισμό, ώστε να αποτρέψουν τη δημιουργία παγετού σε σημεία τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν παγίδα με απρόβλεπτους κινδύνους για οδηγούς και πεζούς. Δούλεψαν σκληρά σε συνθήκες ψύχους, η δουλειά τους είχε αποτέλεσμα και γι’ αυτό τους αξίζει ένα μπράβο», τόνισε ο κ. Μανδαλιανός, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορα Λαφαζανίδη.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ