Τελευταία

  Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τις μετακινήσεις στο Δήμο

  20-01-2021
  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα που διεξάγει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για τις αστικές μετακινήσεις εντός του Δήμου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στο μελλοντικό σχεδιασμό για τη βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη.

  Με το σύνθημα “Κάνε την Κίνησή σου – Η γνώμη σου μετράει” οι πολίτες μπορούν να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το Ερωτηματολόγιο  Δηλωμένης Προτίμησης Μετακινουμένων, το οποίο διερευνά τα χαρακτηριστικά των μετακινήσεων των κατοίκων του Δήμου και τις προτιμήσεις τους στη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

  Το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο (το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί στο παρακάτω λινκ: https://forms.gle/16rXiqaafVNsuUoB6), αποτελείται από δύο τμήματα: το ένα περιέχει ερωτήσεις κοινωνικό-οικονομικών χαρακτηριστικών και το δεύτερο περιέχει μια σειρά από υποθετικά σενάρια στα οποία καλείστε να επιλέξετε το επιθυμητό για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη όσα αναφέρονται στην εισαγωγή του.

  Σε εξέλιξη βρίσκεται επίσης τηλεφωνική έρευνα για θέματα κινητικότητας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, μέσα από ένα διαφορετικό ερωτηματολόγιο αποκαλυπτόμενης προτίμησης. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι δημότες σε περίπτωση τηλεφωνικής προσέγγισής τους να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, ώστε να αποκτήσει ο Δήμος πληρέστερη εικόνα του θέματος.

  Η πιλοτική έρευνα πραγματοποιείται στο πλαίσιο συμμετοχής του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο Ευρωπαϊκό Έργο InnovaSUMP  και χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς και
  Εθνικούς πόρους, ενώ τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα συμβάλλουν  συμπληρωματικά στο στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου αναφορικά με την  κινητικότητα και στον εμπλουτισμό των στοιχείων που θα συλλεχθούν κατά την εκπόνηση Σχεδίου βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου.

  Σημειώνεται ότι η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων, τόσο του διαδικτυακού όσο και του τηλεφωνικού, είναι ανώνυμη και όλη η διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων γίνεται σε απόλυτη συμφωνία με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login