Τελευταία

  Πρόταση Εγκατάστασης Σταθμού Μέτρησης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης στο Κορδελιό

  19-01-2021
  Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Ελευθερίου Κορδελιού, ψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση που κατέθεσε ο Πρόεδρος  κ. Πέτρος Μεσθανεύς, σύμφωνα με την οποία η Κοινότητα αιτείται από τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου , να προχωρήσει άμεσα   στην εγκατάσταση ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, ο οποίος θα λειτουργεί  με αποκλειστική ευθύνη  του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. 
  Στόχος της πρότασης αυτής είναι να υπάρχει καθημερινό δελτίο ενημέρωσης , ώστε να λαμβάνονται άμεσα όλα τα απαραίτητα αναγκαία μέτρα που αφορούν στην προστασία της υγείας των κατοίκων της περιοχής μας. 

  « Ζούμε εδώ , εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας κι έχουμε ευθύνη για την ποιότητα ζωής που υπάρχει στον τόπο μας. Καθημερινά είμαστε όλοι  μάρτυρες και αποδέκτες  της πάγιας και απαράδεκτης ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της αφόρητης δυσοσμίας που καλύπτει όλη την δυτική πλευρά και όχι μόνο της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό και ως έσχατη ελπίδα βελτίωσης της υφιστάμενης ρυπογόνας καθημερινότητες μας , καταθέτουμε στο Δήμο την ομόφωνα ψηφισμένη πρόταση μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού κ. Πέτρος Μεσθανεύς. 

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login