Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο κυλικείο στο ΘΕΠΑΝ ήταν αυθαίρετο!

Το κυλικείο στο ΘΕΠΑΝ ήταν αυθαίρετο!

Το κτήριο του κυλικείου στο ΘΕΠΑΝ ήταν αυθαίρετο και δεν μπορούσε να βγάλει άδεια λειτουργίας, αλλά ο πρώην δήμος Ελευθερίου Κορδελιού το μίσθωνε! Αυτό είπε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ο κύριος Κωνσταντίνος Αμανατιάδης! Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι η κυρία που το είχε πάρει «είχε φάει πολλές μηνύσεις» και γι’ αυτό το άφησε και το πήρε ένας άλλος κύριος, ο οποίος πάλι δεν κατάφερε να το λειτουργήσει. Επίσης ο κύριος Αμανατιάδης ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ότι εκκρεμεί η αίτηση της κυρίας που είχε το κυλικείο για τρία ή τέσσερα χρόνια, με την οποία ζητάει απαλλαγή από τα ενοίκια γιατί δεν μπόρεσε να το δουλέψει, αλλά ο δήμος της τα καταλόγισε! Ο δήμος νοίκιασε κάτι που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και γι’ αυτό δεν δούλεψε ποτέ το κυλικείο!

Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Να ξεκινήσει από το γεγονός ότι ο κύριος Αμανατιάδης τα έλεγε όλα αυτά νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό απλά συνεισφέρει στην άποψη της διοίκησής του ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στην Εκκλησία; Και έπειτα με τί να συνεχίσει κανείς; Με το γεγονός ότι ο δήμος νοίκιαζε κάτι που ήταν αυθαίρετο και για το οποίο ο ενοικιαστής του δεχόταν μηνύσεις; Ή να συνεχίσει κανείς με τη λογική ερώτηση που είναι γιατί ο δήμος δεν έκανε τίποτα για να νομιμοποιήσει και το κτήριο του κυλικείου και τα υπόλοιπα κτήρια αφού ήταν αυθαίρετα και το ήξερε, όπως μας είπε ο κύριος Αμανατιάδης; Ο κύριος Αμανατιάδης, όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης και ο ίδιος ο δήμαρχος, θεωρούν ότι όλα αυτά είναι στοιχεία τους βοηθούν στο να δώσουν το ΘΕΠΑΝ στην Εκκλησία. Αυτό που ξέχασε να αναφέρει ο κύριος Αμανατιάδης, λέγοντας όλα τα παραπάνω, ήταν το πότε και με ποια διοίκηση νοικιαζόταν από τον δήμο Ελευθερίου Κορδελιού το αυθαίρετο και συνεπώς χωρίς άδεια κυλικείο του ΘΕΠΑΝ. Αλήθεια πότε κύριε Αμανατιάδη;

Μάλιστα ο κύριος Αμανατιάδης στο τέλος της τοποθέτησής του αντί να απαντήσει σ’ όλα τα παραπάνω, ρώτησε τον κύριο Καϊτετζίδη γιατί δεν υπέγραψε με τον καλό μητροπολίτη Διονύσιο Α΄ την κατακύρωση του ΘΕΠΑΝ στο δήμο. Ο κύριος Αμανατιάδης δηλαδή προσπάθησε να «πετάξει τη μπάλα» στον κύριο Καϊτετζίδη. Ο κύριος Αμανατιάδης, στη γνωστή γενική τακτική της παράταξης Μανδαλιανού, φρόνησε ότι όλοι οι δήμαρχοι και οι διοικήσεις έκαναν ενέργειες για να κατοχυρώσουν το ΘΕΠΑΝ στο δήμο και το ίδιο θέλει και ο ίδιος αλλά «το πουλάκι έχει πετάξει»! Τώρα από ποιες ενέργειες μπορεί να συμπεράνει κανείς αυτά που φρονεί ο κύριος Αμανατιάδης περί του ότι όλοι οι δήμαρχοι ήθελαν να κατοχυρώσουν το ΘΕΠΑΝ, ένας Θεός το ξέρει.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ