76.335 τ.μ. ασφαλτοστρώθηκαν σε 16 μήνες

0
5

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: 85 δρόμοι, 76.335 τ.μ. ασφαλτόστρωσης οδικού δικτύου  σε 16 μήνες – Άμεσες εργασίες σε ακόμη 38.000 τ.μ.

Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των υποδομών, ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου προχωρά τις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης. Mε την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 16 μηνών η αποκατάσταση του οδοστρώματος σε 85 δρόμους του Δήμου, συνολικής επιφάνειας 76.335 τ.μ. και οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου το μη επαρκώς συντηρημένο οδικό δίκτυο και σε πολλές περιπτώσεις  ιδιαιτέρως καταπονημένο από εργασίες διαφόρων οργανισμών, να καταστεί ασφαλές για οδηγούς και πεζούς, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών και την εικόνα του αστικού τοπίου.

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στις οδούς (δείτε εδώ) και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ασφαλτοστρωθούν ακόμη 38.000 τ.μ. σε 18 δρόμους (δείτε εδώ) ενώ τα συνεργεία εργάζονται ώστε τα αναβαθμισμένα οδικά δίκτυα να παραδίδονται γρήγορα στην κυκλοφορία, χωρίς να ταλαιπωρούνται οι οδηγοί στους δρόμους που γίνονται οι παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, τόνισε πώς: «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα του οδικού δικτύου και στις δύο ενότητες του Δήμου μας. Τα έργα που βελτιώνουν την ασφάλεια, την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών μας έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς και η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να δίνει έμφαση στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, παρεμβαίνοντας σε όσο  περισσότερα σημεία για να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά».

Από την πλευρά του ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για τα έργα, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης, πρόσθεσε ότι: «Οι ανάγκες είναι πολλές και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Επιδίωξη μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε πιθανή χρηματοδότηση για να δημιουργήσουμε υποδομές και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο περιβάλλον για να ζουν».

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου