Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Ρούμελης οφείλει να συμπεριφέρεται ως πρόεδρος ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου

Ο κύριος Ρούμελης οφείλει να συμπεριφέρεται ως πρόεδρος ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου

Με απαράδεκτο τρόπο αντιμετώπισε τον κύριο Μπαλτά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Γιώργος Ρούμελης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν ο κύριος Μπαλτάς κατηγορήθηκε από τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών ότι ήταν έτοιμος να πάει να καταλάβει το ΘΕΠΑΝ για λογαριασμό του δήμου με τα δίκρανα! Ο κύριος Σωτηράκης μάλιστα, όταν ο κύριος Μπαλτάς τον ρώτησε αν αστειεύεται, απάντησε ότι μιλάει πολύ σοβαρά. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου όχι μόνο δεν κάλεσε τον αντιδήμαρχο να ανακαλέσει, αλλά δεν έδωσε στον κύριο Μπαλτά τον λόγο που ζήτησε επί προσωπικού και το έκανε αυτό λέγοντας τα παρακάτω:

«Δεν υπάρχει προσωπικό. Αφήστε τα προσωπικά. Σας έχω δώσει τον λόγο και δεν σας επιτρέπω να τον ξαναπάρετε. Τελείωσε. Το κάνω και τελείωσε. Δεν πα να πατάτε τώρα (εννοεί ο πρόεδρος το κλικ που κάνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι για να ζητήσουν το λόγο). Δεν υπάρχει περίπτωση. Τελείωσε. Και πείτε ότι εγώ είμαι ο αυταρχικός. Τι λέτε τώρα; Φτάνουμε στις τέσσερις ώρες και τώρα ξυπνήσατε; Ψηφίστε να ξαναγίνει το συμβούλιο, να επανέλθει το θέμα με νέα στοιχεία. Εντάξει ψηφίστε το. Κανένα πρόβλημα. Από κει και μετά τι θέλετε τώρα; Στις τέσσερις ώρες να μηδενίσω το χρονόμετρο; Σας παρακαλώ κύριοι συνάδελφοι. Με κάνετε να φωνάζω ενώ δεν είναι του χαρακτήρα μου. Καταλάβατε; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

Δηλαδή ο κύριος Μπαλτάς κατηγορήθηκε από τον κύριο Σωτηράκη ότι θα πάει να πάρει το ΘΕΠΑΝ με δίκρανα και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έκρινε ότι δεν υπήρχε προσωπικό θέμα στο συγκεκριμένο ζήτημα για τον κύριο Μπαλτά. Εκπληκτικός ο κύριος πρόεδρος. Από τη μία αποδέχτηκε αυτά που είπε ο κύριος Σωτηράκης αφού δεν του ζήτησε να ανακαλέσει και από την άλλη δεν έδωσε τον λόγο στον κύριο Μπαλτά επί προσωπικού!

Κατά τη γνώμη του προέδρου για ποιο πράγμα θα έπρεπε να κατηγορηθεί ο κύριος Μπαλτάς προκειμένου να λάβει το λόγο επί προσωπικού; Αυτή η αντιμετώπιση του κυρίου Μπαλτά από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου φανερώνει Νέα Πνοή; Τι σχέση είχε το γεγονός ότι η συνεδρίαση κράτησε πολλή ώρα με την επίθεση που έκανε ο αντιδήμαρχος στον κύριο Μπαλτά και το γεγονός ότι ο κύριος Μπαλτάς δικαιούτο να απαντήσει; Ξύπνησε ο κύριος Μπαλτάς γιατί ήθελε να απαντήσει σε μια τέτοια απαράδεκτη και αβάσιμη επίθεση; Ο κύριος Ρούμελης εκτός του ότι οφείλει να συμπεριφέρεται ως πρόεδρος ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου, μήπως οφείλει ένα συγνώμη και στον κύριο Μπαλτά και σε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο γι’ αυτή του τη συμπεριφορά;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ