Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση του Δημάρχου με τον Ναυτικό Διοικητή Βορείου Ελλάδος ενόψει του εορτασμού...

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Ναυτικό Διοικητή Βορείου Ελλάδος ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Συνάντηση με τον Ναυτικό Διοικητή Βορείου Ελλάδας, πλοίαρχο Π.Ν. Γεώργιο Μαγνήσαλη, είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, στην οποία συζητήθηκε το πλαίσιο επικείμενης συνεργασίας ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, ο οποίος φέτος συμπίπτει με τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν μία σειρά προτάσεων, οι οποίες θα υλοποιηθούν εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες ενώ παρόντες στη συνάντηση ήταν η σημαιοφόρος Π.Ν., Μαρία Ντούρου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Κώστας Σωτηράκης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και ΚΕΠ, Φωτεινή Δεβετζή – Πεσματζόγλου.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή δώρων, με τον Δήμαρχο Κορδελιού– Ευόσμου να προσφέρει στο Ναυτικό Διοικητή Βορείου Ελλάδος, το Λεύκωμα του Δήμου και ο τελευταίος να του παραδίδει τον θυρεό της Ναυτικής Διοίκησης και στους Αντιδημάρχους το βιβλίο με το Ημερολόγιο του Θωρηκτού Αβέρωφ.

Ο κ. Μανδαλιανός αναφερόμενος στη συνάντηση τόνισε πως: «Είναι πάντα μεγάλη χαρά και τιμή να συναντώ, να συνομιλώ και να συνεργάζομαι με εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων. Ας ελπίσουμε ότι η πανδημία θα κοπάσει έως τα τέλη του Μαρτίου και θα μας επιτρέψει να διοργανώσουμε μια μεγαλοπρεπή γιορτή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, όπως αρμόζει στην περίσταση». Ομοίως ο κ. Μαγνήσαλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το καλό κλίμα της συνάντησης.

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου στις 13 Ιανουαρίου 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ