Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τους Προέδρους των Κοινοτήτων

Συνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τους Προέδρους των Κοινοτήτων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, είχαν οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, προκειμένου να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα, που αφορούν τα τοπικά συμβούλια. 
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορδελιού, Πέτρος Μεσθανεύς και ο ομόλογος του στον Εύοσμο, Παναγιώτης Φωτιάδης κλήθηκαν από τον Δήμαρχο, με τον οποίο συζήτησαν και αξιολόγησαν μία σειρά αποφάσεων που έχουν ληφθεί στα Τοπικά Συμβούλια, ενώ παράλληλα έμειναν και στα μείζονα θέματα που απασχολούν κάθε κοινότητα και χρήζουν άμεσης λύσης. 
Όλες οι πλευρές συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητη η εντατικοποίηση τέτοιων συναντήσεων με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους, ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση και να προχωρούν με ταχείς ρυθμούς η υλοποίηση των προτάσεων και οι τρέχουσες εκκρεμότητες. 
Ο κ. Μανδαλιανός αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε με τους Προέδρους των Κοινοτήτων τόνισε: «Συζητήσαμε μία σειρά τρεχόντων θεμάτων, τα οποία σκοπός είναι να προχωρούν άμεσα χωρίς να παρουσιάζονται κωλυσιεργίες, όταν κι εφόσον είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου. Είναι επωφελές λοιπόν, να έχουμε ακόμα συχνότερη επικοινωνία. Τα Τοπικά Συμβούλια είναι η ραχοκοκκαλιά του Δήμου, γι’ αυτό και είναι ζωτικής σημασίας η αγαστή και αδιάκοπη συνεργασία μεταξύ μας».
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου στις 14 Ιανουρίου 2021
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ