Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣε ετοιμότητα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας

Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας βρίσκεται ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, έχοντας προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για την αντιμετώπιση ενδεχομένων προβλημάτων που θα προκύψουν.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο μηχανοκίνητος εξοπλισμός του Δήμου έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής, ώστε να παρέμβουν άμεσα όπου χρειαστεί, ενώ έχει εξασφαλιστεί ο εφοδιασμός με ποσότητες αλατιού για την αντιμετώπιση περιστατικών παγετού.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορα Λαφαζανίδη, μετά από αίτημα της Αντιδημαρχίας Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης έχουν διανεμηθεί σακούλες με αλάτι σε σχολεία, ενώ ο Δήμος θα προχωρήσει, εάν υπάρξει ανάγκη, στον ανεφοδιασμό συσκευασιών αλατιού και σε άλλα σημεία.
“Εν αναμονή των ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην περιοχή, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι υπηρεσίες του Δήμου μας βρίσκονται σε επαγρύπνηση θέτοντας το ανθρώπινο δυναμικό και τον μηχανοκίνητο δημοτικό στόλο σε 24ωρη επιφυλακή. Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε  άμεσα  όπου καταστεί αναγκαίο, ακολουθώντας πιστά το σχεδιασμό της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας” δήλωσε ο
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορας Λαφαζανίδης.
Για την αποφυγή ενδεχομένων ατυχημάτων παρακαλούνται οι πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ενώ για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν λόγω της κακοκαιρίας, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο:
2310 703926.
Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ