Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΝα ανοίξει άμεσα η αγορά με booking system

Να ανοίξει άμεσα η αγορά με booking system

Άμεσο άνοιγμα της αγοράς και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας καταναλωτών, επαγγελματιών και εργαζομένων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Sputnik ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, κύριος Κώστας Βασιλειάδης, αναφέρει: “Η αλήθεια είναι πως τόσο ο κόσμος όσο και οι επιχειρήσεις κατέβαλαν προσπάθεια να προσαρμοστούν στη μέθοδο του click away και παρατηρήθηκε μια μικρή άνοδος στην κατανάλωση. Παρόλα αυτά, η μέθοδος αυτή δεν ήταν η ιδανική, ούτε λειτούργησε για όλους τους εμπόρους το ίδιο. Μέχρι στιγμής έχουμε προτείνει διάφορους τρόπους επαναλειτουργίας της αγοράς. Ένας τέτοιος τρόπος είναι το προκαθορισμένο ραντεβού: ο πελάτης θα κλείνει ραντεβού στο κατάστημα για συγκεκριμένη ώρα και θα εξυπηρετείται σε συγκεκριμένα τετραγωνικά. Για παράδειγμα, ο Κώστας Βασιλειάδης θα εξυπηρετηθεί από τις 11:25 έως τις 11:35 την τάδε ημερομηνία σε 8 τετραγωνικά μέτρα.”

Σύμφωνα με τον κύριο Βασιλειάδη, το booking system είναι ένα επιπλέον μέτρο προστασίας στο ραντεβού των πελατών. Μάλιστα, πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού είναι το booking system να παρέχεται από το gov.gr, ώστε οι επισκέψεις των καταναλωτών στα καταστήματα να είναι συγκεκριμένες και μετρήσιμες από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Με τον τρόπο αυτό, πέρα από το άνοιγμα της αγοράς προς όφελος επαγγελματιών και καταναλωτών, διευκολύνεται η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Από την ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ