Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ο κύριος Καμαρινός παλεύει να κάνει αντιπολίτευση με τα ξέφτια»

«Ο κύριος Καμαρινός παλεύει να κάνει αντιπολίτευση με τα ξέφτια»

H διοικούσα παράταξη του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου κρίνει απαραίτητο να απαντήσει στην απαράδεκτη ανάρτηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Ιωάννη Καμαρινού, ο οποίος προτιμά συρραφές και φτηνούς εξυπνακισμούς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, από την εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Η δημαρχία του Κλεάνθη Μανδαλιανού ουδέποτε κρύφτηκε και δεν θα το κάνει ούτε τώρα σε καιρούς δύσκολους για την ανθρωπότητα. Αντιθέτως, με αίσθημα ευθύνης σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και το Δήμο μας, λειτουργούμε αυστηρά με βάση τις οδηγίες που υπάρχουν από την συντεταγμένη Πολιτεία και τον ΕΟΔΥ. Η πολιτική του ΕΟΔΥ ήταν εξ’ αρχής η διενέργεια στοχευμένων ελέγχων. Ως γιατρός, ο Δήμαρχος, είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η αξιοπιστία των rapid test είναι σχετικά μικρή, ως εκ τούτου ούτε υγειονομικά θα είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, να προχωρήσουμε στη διενέργεια μαζικών rapid test, αλλά ούτε και ρεαλιστικά είναι αυτό εφικτό. Ως Δήμος λοιπόν, κρίνουμε -και η τακτική μας αποδίδει μέχρι στιγμής τουλάχιστον-, ότι είναι υποχρέωση μας να διαφυλάττουμε την ασφάλεια των εργαζομένων μας, πραγματοποιώντας στοχευμένα μοριακά τεστ, τα οποία επαναλαμβάνω είναι υψηλής ευαισθησίας και αξιοπιστίας, αλλά και υψηλού κόστους, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα είχαν όλοι οι εργαζόμενοι μας τη δυνατότητα να τα καλύψουν από ίδιους πόρους.
Απαντώντας τώρα στον κύριο Καμαρινό, σχετικά με το γιατί ζητήσαμε από τον ΕΟΔΥ να προχωρήσει στην διενέργεια επιπλέον rapid test στους εκπαιδευτικούς, ξεκαθαρίζουμε ότι ήταν το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως Δήμος για να αυξηθεί το αίσθημα ασφάλειας στη σχολική κοινότητα. Στις δομές που υπάγονται στο Δήμο, όπως τους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς, ο Δήμος διενήργησε δωρεάν μοριακούς έλεγχους στο σύνολο του προσωπικού. Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μοριακά τεστ σε όλο τον πληθυσμό του Δήμου και προφανώς δεν θα είχε και νόημα, από τη στιγμή που δεν ζούμε αποκλεισμένοι.
Ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγειονομική κρίση, δεν προσφέρεται για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων. Αυτή τη μάχη οφείλουμε να τη δώσουμε ενωμένοι. Το να χρησιμοποιούνται αποσπασματικές δηλώσεις, με τη μέθοδο της κοπτοραπτικής, οι οποίες διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα του Δημάρχου και αποπροσανατολίζουν τους δημότες δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στον δημόσιο διάλογο και δεν αποτελεί εποικοδομητική κριτική, η οποία κρίνεται εκ των ων ουκ άνευ, αλλά τακτική φτηνού εντυπωσιασμού, η οποία καθίσταται εν τέλει επικίνδυνη.
Η υψηλή ραπτική θεωρείται τέχνη όπως και το θέατρο, ο κύριος Καμαρινός όμως παλεύει να κάνει αντιπολίτευση με τα ξέφτια. Ως πολιτικός έχει αποτύχει προ πολλού και καλό θα είναι να προσέξει διότι κινδυνεύει να αποτύχει και ως άνθρωπος. Στον αντίποδα ο Δήμαρχος, Κλεάνθης Μανδαλιανός, έχει διαλέξει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτός είναι του λειτουργού, του οποίου μόνο μέλημα είναι η προσφορά στην κοινότητα.
Από την επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ