Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η Μεγάλου Αλεξάνδρου ασφαλτοστρώθηκε εσκεμμένα με χρονοκαθυστέρηση»

«Η Μεγάλου Αλεξάνδρου ασφαλτοστρώθηκε εσκεμμένα με χρονοκαθυστέρηση»

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Χατζηβρέττας, στην οποία κατηγορεί τη διοίκηση του δήμου ότι όσον αφορά την ασφαλτόστρωση της Μεγάλου Αλεξάνδρου προκάλεσε «συνειδητά την χρονοκαθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου, ώστε οι πολίτες να πιστέψουν ότι το έργο ήταν αποτέλεσμα δικών της προσπαθειών, κόπων και αγωνίας»:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, καθώς κατόρθωσε να εκτελέσει επιτέλους τμήμα ενός τελείως έτοιμου, σε όλα, έργου αυτό της ασφαλτόστρωσης της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Εύοσμο.

Η αλήθεια όμως είναι ότι το έργο (στο οποίο περιλαμβάνονται και πολλοί άλλοι δρόμοι) προγραμματίσθηκε, σχεδιάσθηκε, μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε από την προηγούμενη Διοίκηση επί δημαρχίας του Πέτρου Σούλα, καθώς επίσης από την ίδια Διοίκηση εξασφαλίσθηκε η χρηματοδότηση, ελέγχθηκαν οι όροι και υπογράφηκε η σχετική σύμβαση με τον εργολάβο του έργου. Συγκεκριμένα στις 21-03-2018 το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με αποφάσεις του ενέκρινε την αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του 2018 (απόφαση 123/2018) και επίσης ενέκρινε την σχετική μελέτη 7/2018 (απόφαση 143/2018), στην οποία ενέταξε μεταξύ άλλων δρόμων και την Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου υπογράφηκε από τον τέως Δήμαρχο Πέτρο Σούλα στις 23-07-2019.

Το μόνο που κατάφερε η τωρινή διοίκηση ήταν να προκαλέσει συνειδητά την χρονοκαθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου, ώστε οι πολίτες να πιστέψουν ότι το έργο ήταν αποτέλεσμα δικών της προσπαθειών, κόπων και αγωνίας. Αποτέλεσμα αυτής της εσκεμμένης καθυστέρησης υπήρξε να ταλαιπωρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα οι δημότες, οι επαγγελματίες, οι περίοικοι, οι επισκέπτες και οι λοιποί διερχόμενοι από το κακό οδόστρωμα του συγκεκριμένου δρόμου.

Έστω και αργά επιτέλους παραδόθηκε τμήμα ενός έργου ωφέλιμου για τους δημότες και τον τόπο!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ