Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑΙΧΜΗΡΑΦοράω τριπλή μάσκα και προσεύχομαι να μην αρρωστήσω και να μην χρειαστώ...

Φοράω τριπλή μάσκα και προσεύχομαι να μην αρρωστήσω και να μην χρειαστώ ΜΕΘ!

Μέχρι χθες φορούσα διπλή μάσκα, έβγαινα με προσοχή από το σπίτι, έβλεπα κανέναν άνθρωπο άμα χρειαζόταν και κάπου κάπου προσευχόμουν στον Θεό να μην αρρωστήσω από κορονοϊό και να μην χρειαστεί να ταλαιπωρηθώ.

Από χθες φοράω τριπλή μάσκα και μέσα στο σπίτι, δεν έχω βγει έξω, δεν έχω σκοπό να βγω και προσεύχομαι στον Θεό να μην αρρωστήσω και να μην χρειαστεί να εισαχθώ σε ΜΕΘ αφού άκουσα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη να αναφέρεται στο 80% των νεκρών από κορονοϊό που απεβίωσαν εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και να λέει ότι για να μπεις σε ΜΕΘ πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια. Δηλαδή αυτό το τεράστιο ποσοστό, που πέθανε από κορονοϊό εκτός ΜΕΘ, δεν πληρούσε τα επιστημονικά κριτήρια για να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Φοράω τριπλή μάσκα μέσα στο σπίτι, δεν έχω βγει έξω, δεν έχω σκοπό να βγω εκτός αν προκύψει πολύ μεγάλη ανάγκη και προσεύχομαι στον Θεό να μην αρρωστήσω και να μην χρειαστεί να εισαχθώ σε ΜΕΘ γιατί μπορεί κι εγώ και να μην πληρώ τα επιστημονικά κριτήρια για να εισαχθώ και δεν θα το ήθελα, όχι γιατί φοβάμαι να πεθάνω αλλά γιατί δεν θα ήθελα να πεθάνω ως μη πληρών τα κριτήρια να εισαχθώ σε κάποια από τις τόσες πολλές ΜΕΘ που με τόσο κόπο δημιούργησαν ο κύριος Κικίλιας με το κύριο Κοντοζαμάνη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα ήθελα να πεθάνω ενώ οι ΜΕΘ στέκουν άδειες χωρίς κανένα πρόβλημα πληρότητας, γιατί εγώ απλά δεν πληρώ τα επιστημονικά κριτήρια να εισαχθώ σ’ αυτές.

Καρακατσάνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ